Programajánló

2023.04.21. 10:41

A Szigligeti Színház előadásai április végéig

Fotó: Alexandru Nițescu

A Szigligeti Színház a következő előadásokkal várja a közönséget április végéig: április 21., péntek 19 óra, Transilvania Színpad – A tigris; április 22., szombat 18 óra, a Szigligeti Színház nagyterme – Istenes, táncszínházi előadás; április 23., vasárnap 11 óra, Árkádia Színpad (bábszínház) – Négyballábas kisegér; április 23., vasárnap 17 óra, Szigligeti Színház nagyterme – Csalóka szivárvány, a Bessenyei-bérletek érvényesek; április 25., kedd 18 óra, Transilvania Színpad – A Schmürz (14+), táncszínházi előadás; április 26., szerda 19 óra, Szigligeti Színház nagyterme – Magyarosaurus Dacus, az Ady-bérletek érvényesek; április 27., csütörtök, 17 óra, Szigligeti Színház nagyterme – Magyarosaurus Dacus, a Juhász Gyula-bérletek érvényesek.

A jegypénztár nyitvatartása: hétfőn, kedden, csütörtökön 10–17 óra között, szerdán és pénteken 13–19 óra között; hétköznap és hétvégeken egy órával az előadások előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában