Gyász

2023.03.16. 07:36

Gyászhírek, március 16.

Napok jönnek, napok telnek./ Évszak évszakot vált.../ Három év Nélküled oly gyorsan elszállt.../ Hiányzol, kimondhatatlanul.../ Emlékedet szeretettel őrizzük, töretlenül./ Egy fehér galamb szárnyán/ Üzenetünk viszi: pihenésed legyen csendes,/ Míg újra fogunk találkozni. Szeretettel és hálával gondolunk rád, MANDEL DOINA. Bánatos férjed, Géza, lányaid, Andrea és Gabriella, vejeid, Attila és Péter és imádott unokáid, Romeo és Alex.

*

Fájó szívvel emlékezünk PAPP KÁROLYRA (Toti), akinek ma 4 éve két dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent. Az élet oly szép volt Veled. Emléked szívünkben örökre megmarad. Pihenésed legyen csendes, békés. Soha el nem felejtő testvéreid és sógoraid. Nyugodjál békében!

*

Örökké tartó szomorúsággal szívemben, mély fájdalommal lelkemben emlékezem gyermekemre, TOGOR MARGARETA DOINÁRA halálának 3. évfordulóján. „Fájdalom költözött örökre szívembe,/ Nem múlik el soha, itt marad örökre./ Nincs erre gyógyír, a bánat itt van velünk./ El nem múló fájdalommal örökké szeretünk./ Szívemben mindig ott élsz, lelkemnek már része vagy./ Melegség járja át szívem, érzem szinte közelséged./ Letörlöd szememről a könnyet és megfogod kezem,/ Ma is mindig rád emlékezem./ A régi szép évek emléke itt él a szívemben./ Nem felejtelek soha, míg a szívem dobban,/ Mert te velem voltál jóban és rosszban.” Nyugodj békében, drága lélek, szívemben örökké élni fog emléked. Édesanyád.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, KIRÁLY ÉVA MÁRIÁRA (született Szabó, Szalárd) halálának 8. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BERNÁT PIROSKA 86 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése holnap, március 17-én, 14 órakor a biharpüspöki református kápolnától. „Te számunkra nem leszel halott, élni fogsz, mint a csillagok.” A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában