Tudnivalók

2023.01.30. 15:40

Zajlanak az örökbefogadások a Grivei menhelyen

Forrás: Facebook/Adoptii Grivei Oradea

Pikó Stefánia

Ismét nyílt nap volt a nagyváradi Grivei menhelyen, múlt szombaton három négylábú talált gazdára – derül ki az Adoptii Grivei Oradea Facebook-oldal bejegyzéséből, amelyet állatvédő önkéntesek működtetnek. Az aktivisták egyébként az oldalon sorozatot indítottak az éppen gazdát kereső kutyákkal. A jó minőségű fotók mellett – amennyire csak lehetséges – részletes információkkal is szolgálnak az ebekről, sok esetben a természetükről, viselkedésükről is tudnak ezt-azt mondani, ami nagy segítséget jelenthet annak, aki tudatosan szeretne négylábú társat keresni magának. A menhelyen kis és nagy méretű, alig néhány hónapos és idősebb kutyák közül lehet válogatni. Az említett Facebook-oldalon egyébként a kutyák történeteit figyelemmel lehet kísérni, ugyanis az önkéntesek a sikeres örökbeadásokról is beszámolnak.

A Corneliu Baba utca 19. szám alatt található menhely hétköznaponként 10 és 18 óra között látogatható, örökbe fogadni 10 és 15 óra között lehet, szombatonként pedig 10 és 12 óra között tartanak nyílt napot, amely alatt szintén lehetséges az örökbefogadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában