Gyász

2023.01.26. 08:34

Gyászhírek, január 26.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, BORSI MÁRIÁRA (szül. Szakál) halálának második évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, S nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléke ragyog, mint a fényes csillag.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

Minden évben eljön egy nap, mely számunkra fájó emlék marad. „Minden elmúlik, elenyész, csak egy él, az örök emlékezés.” Kegyelettel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KULCSÁR MÁRIÁRA, aki 10 éve visszaadta lelkét teremtő Urának. „Valaki elment, hiába várod, A földön többé már soha nem találod. Fájó a csend, de érteni kell szavát, Hunyd be a szemed, és szíveddel láss, Megtalálod... a csendben, csak gondolj rá.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos férjed, fiad, István, lányod, Otilia, menyed, Éva, vejed, Romi, unokáid, Rebeka, Timi és Istvánka.

*

Két éve annak a szomorú napnak, amikor búcsú nélkül itt hagytál bennünket, UJFALUSI IMRE (élt 52 évet, Hegyközszáldobágy). „Itt állunk sírodnál némán és csendesen, nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében. Istenem, de nehéz nélküled élni, az együtt töltött éveket nem lehet feledni! Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom, szerető szívünkben gyász és fájdalom. Az idő múlik, szállnak az évek, a mi szívünkben megmarad örökké emléked.” Emlékét őrzi bánatos felesége, Edit, gyerekei, Ingrid és Ricsi.

*

Két éve annak a szomorú napnak, amikor búcsú nélkül itt hagytál engem, drága édesapám, UJFALUSI IMRE (élt 52 évet, Hegyközszáldobágy). Elmentél, a lelkem árva, De Te itt vagy a szívembe zárva. Kegyetlen a sors, hogy elvett tőlem, Már csak az emléked, amit őrizek. Bárcsak itt lennél, s átölelnél engemet, Meggyógyítanád összetört szívemet... Hiányod nagyon fáj, Apa, a mennyből vigyázol rám. Emlékét őrzi bánatos lánya, Ingrid.

*

A Jóisten elvett tőlem, elhívott magához, arra kérlek, hogy odafönt a lelkemért imádkozz; imádkozz, hogy találkozzunk, ha eljön az óra, mikor lelkem Istenhez száll a nagy találkozóra. Nyújtsd felém két karod, oltalmazz, mint régen, a boldogság reánk vár odafönt, az égben. Pihenjél csendesen, legyen békés álmod, találd meg odafönt az örök boldogságot! Ha napjaim le fognak telni, hozzád megyek én is megpihenni! Köszönöm Jézusnak, hogy nekem adott, 55 évig. Ámen. Emlékezés, 4. évforduló, január 26-án (2023) a szőllősi római katolikus templomban, a reggel 8 órai mise után. Mondj egy imát! Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára, SZÁSZ LÁSZLÓRA (szül. 1942-ben, meghalt 2019. január 26-án). Emlékezik rá felesége, Baba, fiai, László és családja, Zoltán, testvére, András és családja, unokatestvérei, Imre és családja, Sándor és családja, István és családja, sportkollégái, Mercea Pavel, Bíró Feri, Tímár Sándor, a kézilabdás lányok, az érmelléki kollégák, sportolók, a Szent Vincé-s nővérek, Cecília és lakótársak.

*

Fájó szívvel emlékezünk PAPP IRMÁRA (szül. DANI, Hegyközújlak) halálának 10. évfordulóján. Szívünkben örökké őrizzük emlékét. Bánatos lányai családjukkal

*

„Messze vagy már tőlem, De nem vagyok árva, Mert itt vagy velem A szívembe zárva. A Te szíved már nem fáj. De az én bánatom nő, Mert nem hoz enyhülést a múló idő.” Szomorú, könnyekkel teli 6 hónap telt el, mióta utolsó útjára kísértük a drága, szeretett édesanyát és anyóst, HEGEDÜS ILONÁT. Emlékét örökre szívünkben őrizzük, és kérjük az angyalokat, őrizzék drága álmát! Szerető fia, lánya és veje.

*

Mély fájdalommal emlékezem édesanyámra, TÓTH ETELKÁRA (ETUS), aki egy éve távozott közülünk. Míg élek, sosem felejtelek, reád emlékezem. Eszter és családja.

*

Mély fajdalommal tudatjuk, hogy  BAKRÓ SÁNDOR életének 87. évében csendesen elhunyt. Végső búcsúztatása 2023.01.28-án, 13 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, DUD JOLÁNKA PIROSKA (szül. TENCZLER, Arad) életének 93. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, január 26-án, 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk édesanyámtól, OLAH ANÁTÓL. „Utad szenvedés kövein vezetett, Akartad az életet, de már nem lehetett. Megfáradt lelked feladta a küzdelmet, Nem bírtad a kínt, mit a sors rád méretett. Angyalok vigyázzák odafent léptedet. Mennyországban a nyugalmat, remélem,  megleled. Könnyek patakja megduzzadt itt a földön, Emléked a szívemben örökké megőrzöm. Fent a Tejúton egy csillaggal több ragyog. Lényünkben hiányod ürességet hagyott.” Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk tőled, drága anyukám. Utolsó utadra kísérünk 2023. január 27-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Lányod, Evelin és vejed, Jancsi.

*

Szívünkben örök szeretettel emlékezünk a drága jó testvérre, ÖZV. MAKKAI LAJOSNÉRA (szül. BÓDIS MÁRTA, Pusztaújlak) halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! „Csend ölel át és a szeretet, csak az hal meg, akit elfelednek.” Szerető testvére, Éva és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában