Gyász

2022.12.07. 08:43

Gyászhírek, december 7.

Megrendüléssel és a család iránti együttérzéssel vesszük tudomásul, hogy munkatársunk, Gáll Andrea szeretett édesapja, KOVÁCS LÁSZLÓ súlyos betegség után örök nyugalomra tért. Emléke legyen áldott! A Climarol Prest SRL munkatársai.

*

Fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, dédike, FLEISZ ANNA (született KRAJCSI) 2022. december 3-an örökre megpihent. Utolsó útjára kísérjük december 9-én, pénteken 14 órától a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

„Maroknyi fény, tengernyi bánat és mélységes csend maradt utánad. Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul, szemünkből a könny naponta kicsordul. Neved a szél simítja egy kőtáblán, az örök kék ég alatt az örök magány, de mégis bennünk élsz tovább, mert az emléked erősebb, mint a halál.” Szomorú szívvel emlékezem a drága jó apukámra, KÁDAS KÁROLYRA, aki ma 3 éve, hogy a mennybe költözött. Áldás a Te jóságos lelkedre. Bánatos leányod, Andi.

*

Szomorú szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk az édesanyára, anyósra, nagymamára, GAJDÓ MARGITRA (szül. DANI, Hegyközszáldobágy) halálának 4. évfordulóján. „Legyen áldott az emléke,/ Szóljon a harang Őérte./ Legyen békés nyugalma,/ Míg örök álmát alussza.” Őt soha el nem felejtő fia és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, TARR JULIANNÁRA (szül. MÁTÉ JULIANNA) halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökre megmarad. Isten nyugtassa békében! Szerető lánya, Julika, unokája, Gyuri és felesége, Enikő.

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában