Gyász

2022.12.06. 07:52

Gyászhírek, december 6.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, testvérre, anyósra, sógornőre,

SZILÁGYI IRÉNKÉRE (Bihardiószeg), aki december 3-án, 4 éve hagyott itt bennünket örökre. „Addig vagy boldog, míg van aki szeret, Aki a bajban megfogja a kezed. S hogy milyen fontos is volt neked, Csak akkor érzed, ha már nincs veled. Olyan szomorú egyedül lenni, Valakit mindenütt keresni, Valakit hiába várni, Aki nem jön többé soha, Valakit feledni lehetetlen csoda. Mert akit szeretünk, nem feledjük soha, Virágot viszek egy néma sírra, De ezzel Őt nem hozhatom vissza. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg velünk voltál, nagyon szerettünk, Hiányzol nagyon, és soha nem feledünk!” Nyugodj békében, te drága lélek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké szerető férjed, Józsi, lányaid, unokáid, vejed és az egész család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett férjem halálának második évfordulója alkalmából ID. TELEGDI GYULÁRA (szül. 1932. november 2. – 2020. december 6.), aki 60 év házasság után örökre itt hagyott. „Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk, fáj. Ha már nem fáj, nem is szeretjük. Az elengedés nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom Őt szabadon repülni, szállni a maga útján, abban a biztos reményben, hogy újra találkozunk.” Bánatos feleséged, Icuka.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, MOZA MAGDÁNAK szeretett férje elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Cicero fodrászüzlet munkaközössége.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk volt osztálytársunktól, BODOR MAGDALENA nyugalmazott tanárnőtől (szül. HELMECZI), akinek emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodj békében, drága lélek! Az 1956-ban végzett osztálytársaid.

*

A B lépcsőház lakói őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, BODOR SÁNDORNÉ (szül. HELMECZI MAGDOLNA) elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében.

*

„Érzem, közel vagy, mégis távol, én tudom egyedül, mennyire hiányzol. Ahová mentél, nincsen visszaút, örök a hosszú álom s végtelen az út, az emléked csupán, mi itt maradt nekem. Örökre szívemben őrzöm s így itt marad velem.” Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk az egy évvel ezelőtti napra, mikor a drága férj és édesapa, MERTZ ISTVÁN KÁROLY visszaadta lelkét Teremtőjének. Szomorú szívvel emlékezünk halálának egyéves évfordulóján, szívünkben emléke örökké élni fog. Őt soha nem felejtő felesége, Zsuzsa és lánya, Noémi.

*

Mély fájdalommal emlékezem volt élettársamra, WECKER ETELKÁRA, aki 1 éve távozott közülünk. Míg élek, sosem felejtelek, reád emlékezem. Élettársad: Karcsi.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ID. CSERŐS ANDRÁSRA halálának második évfordulóján. Nyugodjon békében! Szerető családja és a rokonság.

*

Fejfád mellett ég a gyertya, Látjuk benne arcod, Odafenn a messzeségben, Kezed felénk nyújtod. Fájó szívvel emlékezünk a 6 hónapja tragikus hirtelenséggel elhunyt férjre, apára, apósra, nagyapára és déditatára, ID. KÁDÁR JÓZSEFRE (élt 80 évet). Egy perc, ennyi az élet, Ne sirassatok engem, Mert én a szívetekben élek. Megállt a szív, mely élni vágyott, Pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Számunkra te sosem leszel halott, Örökre élni fogsz, mint a csillagok. Nyugodj békében! Örökké bánatos családod.

*

Szeretettel emlékezem fiamra, BORBÉLY MÁRTON LÁSZLÓRA halála 3. évfordulóján. Elmentél tőlünk egy téli napon, Örök álmod őrizze béke és nyugalom. Szívemben élni fogsz, mert szeretlek és hiányzol nagyon. Egyetlen fénysugarat hagytál, az emlékedet. Nyugodj békében! Emlékezik rád édesanyád.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett testvérre, sógorra, keresztapára, BORBÉLY MÁRTON LÁSZLÓRA halálának 3. évfordulóján. Álmok, emlékek, szép szavak, ez, ami a múltból megmaradt. Nyugodj békében! Húgod, Ibolya és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában