Nyereményjáték

2022.12.02. 08:18

Fizessen elő a Bihari Naplóra, és görögországi utazást nyerhet!

Kétszemélyes görögországi utazást nyerhet a Bihari Naplóval, ha részt vesz előfizetési akciónkban. A verseny részleteit a lapban megjelenő nyereményszelvényen találja.

Csodálatos táj, kék tenger, ínycsiklandó falatok: Görögország minden érzéket kielégítő hely, ami évente rengeteg turistát csábít. A Bihari Napló előfizetési akciójával most Görögország egy elbűvölő, nyüzsgő kis városába, Paralia Katerinibe nyerhet egy kétszemélyes utazást a DD Travel jóvoltából! Paralia Katerini az egykori kis halászfaluból mára a görög riviéra egyik jelentős települése lett, fejlődése az 1980-as években kezdődött és máig tart. Az ismert és népszerű üdülőfalu Észak-Görögországban, az Égei-tenger Thermai-öblének nyugati partján fekszik, közel Thessalonikihez és az Olümposzhoz. Az utazás során tehát nemcsak Paraliával ismerkedhetnek meg, hanem Görögország több nevezetességét is megtekinthetik. Paralia fiatalos, nyüzsgő üdülőfalu, lüktető éjszakai életével, kulturális programjaival, hagyományos görög konyhát felvonultató tavernáival, számos apró üzletével kellemes kikapcsolódást és szórakozási lehetőséget kínál bármelyik korosztálynak. Hosszú, homokos, fokozatosan mélyülő tengerpartja mind a kisgyermekes családoknak, mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek remek kikapcsolódást ígér. Aki esetleg nem szeret egész nap a strandon pihenni, annak a környék számos kirándulási lehetőséget kínál. Egy görögországi utazás során tehát rengeteg élménnyel gazdagodhat, és a Bihari Naplóval most nyolc napig élvezheti a meleg tengert, a szikrázó napsütést, a csodálatos tájat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában