Rejtvénypályázat

2022.12.06. 17:01

Bihari Napló-kalendárium: vegyen részt a rejtvénypályázaton, és pihenjen Hajdúszoboszlón!

Vegyen részt a Bihari Napló kalendáriumában megjelent rejtvénypályázaton, és töltsön el egy pihentető hétvégét Hajdúszoboszlón, az Alföld legismertebb fürdővárosában.

Forrás: termalonline.hu

Megjelent a Bihari Napló-kalendárium! Ebben az érdekes, színes írások mellett ismét jelentkezünk rejtvénypályázattal is, mellyel ezúttal egy kétszemélyes, két éjszakára szóló szállást lehet nyerni Hajdúszoboszlóra. A nyeremény az utazást nem foglalja magába. A nyertes a pihentető hétvégét május 12–14. között töltheti el egy három csillagos hotelben, félpanziós ellátással, a Travel Express jóvoltából.
Hajdúszoboszló fő vonzereje a fürdőkomplexum, amely gyógyfürdőből, strandból, aquaparkból és élményfürdőből áll. Ezek mindegyike felejthetetlen élményt kínál a vendégeknek. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas az ide utazók teljes kikapcsolódására. A fürdőzés mellett Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. A város vendéglátó egységeinek kínálatában a klasszikus éttermektől kezdve a magyar csárdákig szinte minden megtalálható. A gyógyulás és a szórakozás mellett Hajdúszoboszló a wellness és a sport iránt lelkesedő vendégek számára is biztosít lehetőségeket. Mindezek mellett számos más tevékenység és látnivaló is várja az üdülővárosba érkezőket, mindenki találhat magának elfoglaltságot érdeklődési körének megfelelően: van több szabadidő- és élménypark, horgásztó, gokartpálya, Mesekorzó, nosztalgiavonatos városnézés, minigolfpálya, szabadulószoba és közel található a Hortobágyi Nemzeti Park is.
Vegyen részt tehát a BN-kalendáriumban megjelenő rejtvénypályázaton, és tapasztalja meg a teljes felüdülés élményét Hajdúszoboszlón! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában