Programajánló

2022.11.28. 17:54

Változtatlan nyitvatartás a hosszú hétvégén is

Fotós: Alexandru Nițescu

Az előttünk álló hosszú hétvégén a megszokott program szerint várja a látogatókat a nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat (ADP) alárendeltségébe tartozó Nymphaea aquapark, az Őssi strand, az állatkert és a piacok.
A nagyváradi Nymphaea aquapark nyitvatartási ideje változatlan lesz: 10 és 22 óra között működik, a jegypénztár 21 óráig tart nyitva. A garantált belépéshez ajánlott elővételben megvásárolni a jegyeket a www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete oldalon. Az Őssi strand is normál program szerint fog működni, vagyis november 30-án, december 1-jén és 2-án 8–17 óra között, a jegypénztár 16 óráig működik. Az állatkert szintén a megszokott program szerint tart nyitva, 9 és 17 óra között, a jegypénztár pedig 16 órakor zár. Az élelmiszerpiacok is a megszokott program szerint működnek majd. A Rulikowski temetőben működő iroda zárva lesz november 30-án, december 1-jén és 2-án, december 2-án viszont a megszokott program szerint lesz nyitva. A Grivei állatmenhely karbantartási munkálatok miatt jelenleg zárva tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában