Gyász

2022.11.29. 07:32

Gyászhírek, november 29.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett ÖZV. SZILÁGYI IRÉN (szül. Nagykágya) életének 67. évében elhunyt. Temetése ma, november 29-én, kedden 13 órakor a városi kápolnától lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja lánya, unokája és veje, testvérei és ismerősei. Nyugodjon békében!

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagyapa, LENGYEL TEODOR életének 78. évében elhunyt. Temetése december 2-án, 11 órától a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle felesége, Angyal, fia, Tibi, menye, Viola, unokái, Márkoh és Barbara.

*

Örökké tartó szeretettel emlékezünk édesanyánkra, a nagymamára, anyósra, SZABÓ ILONÁRA, (szül. KOMSA) halálának 9. évfordulóján. Áldott emlékét mindig megőrizzük szívünkben. Gyászoló lányod, Hajni, vejed, Laci.

*

„Örökkön háborog a tenger örökkön zúgnak a lombok örökkön fájdalmas az ember örökkön kicsik a dolgok.” (József Attila) Örök szeretettel emlékezem drága férjemre, SCHNEIDER NÉMETH ANTALRA halálának 9. évfordulóján. „Ölelje át az Úr a lelkedet.” Katicád.

*

Fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KESZEG ILONÁRA (szül. BACSI) halálának 13. évfordulóján. „Könnyek nélkül emlékezni sosem lehet, mert aki te voltál, olyan senki nem volt, és soha sem lehet.” Soha nem felejtünk el! Emlékét őrzi férje, Ferenc, leányai, Katalin és Ildikó, vejei, Tibi és Laci, unokái, Rudi, Brigi, Kinga, Anna és Ilona-Rita.

*

Fájdalmas 2 év telt el, mióta nem vagy velünk, drága Anyukám. Emlékedet örökké szívünkben őrizzük, szerető Férjed és Családod. Édesanyám emlékére! Anya tudod, most arra gondolok, velem vagy és nem csak álmodom. Hozzád bújok, cseng a hangod, dúdolgatsz nekem, mosolyogva, kedvesen szólsz: – Ne sírj, gyermekem! Szívem megremeg, gyönyörű az álom, Édesanyámat újra megtalálom. Drága Anyukám, köszönöm, hogy éltél, és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél, szívünkben itt él emléked örökké, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejárt.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, KOZMA MÁRIA életének 87. évében csendesen elhunyt. Temetése december 1-én, csütörtökön 14 órakor lesz Szalontán, a temető kápolnájából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle lányai, Edit és Judit, veje, Sándor, unokái, Árpád és Péter családjaikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában