Gyász

2022.11.18. 07:46

Gyászhírek, november 18.

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága halottainkra, MOLNÁR EMMÁRA (Biharvajda) november 18-án, halálának 27. évfordulóján, illetve MOLNÁR GYULÁRA, aki november 24-én lesz 36 éve, hogy eltávozott. Emlékeznek rájuk: lányuk, Emma, unokájuk, Erika, unokavejük, Attila és dédunokájuk, Emese.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 11. évfordulóján a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, JUHÁSZ ÁRPÁDRA (Biharpüspöki). „Egy szál gyertya, mely lassan végig ég, egy élet, mely percek alatt véget ért. Itt hagytad azokat, akik szerettek téged, emléked örökre a szívünkbe égett.” Áldott emlékét szívében őrzi szerető családja.

*

Fájdalommal és szomorúsággal teli egy éve már, hogy drága fiam, HARSÁNYI ISTVÁN elhunyt. Emléke örökké élni fog lelkemben. Isten nyugosztalja békében! Édesanyja, Ica.

*

Szomorú szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága halottunkra, SZAKÁCS JÓZSEFRE (szül. Szalacson) halálának első évfordulóján. „Legyen áldott az emléke,/ Szóljon a harang őérte./ Legyen békés nyugalma,/ Míg örök álmát alussza.” Emlékezik rá bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a drága jó testvérre, KOVÁCS SZILÁRDRA, halálának 27. évfordulóján. Örökké bánatos nővére, Emese.

*

Szívünk el nem múló szeretetével emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, TOGOR MIHAIRA, aki már 23 éve nincs közöttünk. „Keressük mindennap, de nincs sehol, gondolatban mégis itt van valahol, talán egy napsugárban? Vagy a csillagokban? Mi most is hazavárjuk, ugyanúgy, mint régen.” Bánatos felesége és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett keresztapára, SZAKÁCS JÓZSEFRE, aki 1 éve és a keresztanyára, SZAKÁCS MARGITRA, aki 6 hete távozott el közülünk. Emléküket szívünkben őrizzük. Tibi, Erika és a gyerekek. 

*

Örök szeretettel emlékezem szüleimre, LAKATOS ERZSÉBETRE (Hegyközszentimre) halálának 10. évfordulóján és LAKATOS SÁNDORRA, aki már 17 és fél éve, hogy eltávozott közülünk. Fiuk, Barna, menyük, Éva, unokáik, Erika, Gabriella, unokavejük, Bandi, dédunokáik, Rebeka és Bandus a messze távolból.

*

Szeretettel emlékezem szüleimre, LAKATOS ERZSÉBETRE (Hegyközszentimre) halálának 10. évfordulóján és LAKATOS SÁNDORRA, aki már 17 és fél éve, hogy eltávozott közülünk. Lányuk, Erzsike, vejük, Gyula, unokáik, Andrea és férje, Atilla, Ervin és felesége, Edit, dédunokái, Dóra és Gergő.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesapától, apóstól, nagytatától, SZOKOLSZKY SÁNDORTÓL (ÖCSITŐL), aki életének 80. évében csendesen megpihent. Nyugodjon békében! Temetése későbbi időpontban, Németországban lesz. Húga, Manyó.

*

Szomorú 13 év telt el azóta, hogy MÁTÉ RÓBERT BARNA (Székelyhíd) 20 évesen hirtelen itt hagyta szeretteit. Gyászolja apja és húga, Mónika.

*

Halálának második évfordulóján, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor elveszítettük a legdrágább férjet, apukát, CORNEA SÁNDORT, aki 2 éve eltávozott közülünk. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél.” Nyugodj békében, emléked legyen áldott! Bánatos feleséged, Juliska, leányod, Tünde.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZATMÁRI MÁRIÁRA halálának 7. évfordulóján. Elmentél, itt hagytál minket, emléked itt maradt velünk. Amíg élek, amíg élünk, te is élsz velünk. Szerető családod.

*

A virágot a sírodról elfújja a szél, de emléked örökké bennünk él! Ma egy éve, hogy utolsó útjára kísértük a szeretett édesanyát, anyóst, nagymamát és dédit, SZABÓ SÁRÁT (szül. ECSEDI). Mikor lelkem roskadozva vittem, csendesen és váratlanul átölelt az Isten! Nyugodj békében, drága lélek! Szeretteid.

*

Megrendülve fogadtuk a szomorú hírt szeretett Osztályfőnöknőnk, a mi imádott „Terkánk”, ORBÁN TERÉZ távozásáról az élők sorából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Az 1963-ban végzett 4-es sz. Középiskola XI. G. osztálya nevében, akik kegyelettel őrzik emlékét, dr. Csép Miklós János.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, BUHÁSZI ÉVÁNAK, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Cicero fodrászüzlet munkaközössége.

*

Fájdalommal emlékezünk TORNYI ISTVÁNRA, aki 15 éve adta vissza lelkét Teremtő Urának. Nagyon hiányzol! Adj, Uram örök nyugodalmat neki! Felesége, Marika, lánya, Ildikó, veje, Gábor, unokái: Sára, Eszter, Hanna.

*

Könnyes a szemünk, sajog a szívünk, amikor emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, ID. KAKÓCZ LAJOSRA (Biharszentjános). „Tíz éve már, hogy életed hirtelen véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, örökre elmentél./ Szívedben nem volt más csak jóság és szeretet,/ Soha nem halványul szívünkben emléked./ Csak az hal meg, akit elfelejtenek,/ Örökké él, akit nagyon szeretnek./ Nyugodj csendesen, legyen békés álmod,/ Találj odafenn örök boldogságot!” Őt soha el nem felejtő családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában