Gyász

2022.11.11. 10:59

Gyászhírek, november 11.

Örök fájdalommal a szívünkben emlékezünk SZABÓ KÁLMÁN halálának 11. évfordulóján. Fáj az egyedüllét, még mindig fáj nagyon, talán örökre így is marad. Boldogok voltunk, míg együtt lehettünk, míg minden percet együtt tölthettünk. Nélküled hideg és üres lett otthonom, nincs kivel megosszam örömöm, bánatom. Érted hulló könnyeim soha el nem múlnak, adjon a jó Isten örök nyugodalmat. Szerető feleséged, Juci, fiad, István, menyed, Ilona, unokáid, Ilona és István.

*

„Akit szeretünk, s már sírban nyugszik, Igazi nyughelye a szívünkben megmarad. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, Mert összeköt minket az örök szeretet.” Már 20 éve, hogy elmentél végleg szeretett édesanyánk, SZABÓ KLÁRA. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Szerető lányaid, Klári és Stefi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a fél éve elhunyt, szeretett apára, apósra, nagyapára, TITI SÁNDORRA. „Másképp lenne minden, Hogyha velünk lennél, Ha hozzánk szolnál, ha ránk nevetnél, Elvitted a fényt, a derűt, a meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál, Az emlékedet.” Nyugodj békében! Bánatos családja.

*

Arcomon könnycsepp, lelkemen mély seb és az a remény, találkozunk mi még, GYURKOVICS JOLÁN (született Szalárdon). Már 6 hosszú éve, hogy itt hagyott bennünket drága, szeretett édesanyánk. Örökké gyászolják szeretett gyermekei, Lajos és családja, Andrea és családja, Joli és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, unokatestvérre, FÉNYES IMRÉRE (FINYI) halálának 5. évfordulóján. Sírjára szálljon áldás és nyugalom, emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Felesége, Magda, leánya, Jutka, unokája, Ádám, unokatestvére, Marika.

*

MÁTZA GYULA: „Sápadt a nap a hideg föld felett / ősz van és tél jön, hó és fagy / minden élő társhoz menekül / barátom, fázom egyedül / fázom, barátom, merre vagy?” Négy éve elment közülünk MURÁNYI-MÁTZA GYULA, a Metropol Group rockegyüttes dalszövegírója. Gyászoljuk: felesége, Évi, gyermekei, Misi, Terézke.

*

„Miért múlik el minden, ami szép?” Egy éve annak a szomorú napnak, amikor a drága férj, apa, após, nagyapa és déditata, PAPP ALBERT (élt 87 évet) eltávozott szerettei köréből. Drága emlékét örökké megőrizzük. Valamint IFJ. PAPP ALBERT ATTILA (élt 35 évet), aki a közeljövőben lenne 53 éves, de már 17 éve nincs közöttünk. Drága Attilám, ameddig élek, gyászolni foglak, és ha majd bús napjaim le fognak telni, odamegyek hozzátok megpihenni. Anya és a bánatos család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, DULL OLGA (szül. KOTSIS OLGA) életének 87. évében csendesen megpihent. Temetése vasárnap, november 13-án, 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Összetört szívvel tudatjuk, hogy drága édesanyánk, BRAD GHEORGHIŢA MARIA 77. életévében elhunyt. Temetése hétfőn 13 órakor lesz a Frenţiu kápolnából. Búcsúznak tőle lányai, Picike, Andrea, Aurora, unokája, Orsel, veje, Cristi.

*

Fájó szívvel tudatjuk minden kedves ismerősünkkel, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, nagybácsi, CZVIKKER VALTER életének 79. évében eltávozott az élők sorából. Temetésére 2022. november 12-én, szombaton 13 órától kerül sor római katolikus szertartás szerint, a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága szerettünk, KARSAI BÉLA életének 86. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szombaton, november 12-én, 11 órakor a Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában