Gyász

2022.10.06. 08:26

Gyászhírek, október 6.

,,Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, Bennünk él a múlt, a végtelen szeretet, Őrizzük, óvjuk emlékedet.” Szomorú szívvel emlékezünk BALÁZSHÁZY PIROSKÁRA (Hegyközszentimre) halálának 10. évfordulója alkalmából. Szerető lánya, unokái, déd- és ükunokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy JEREMIÁS IDA életének 93. évében elhunyt. Temetése október 7-én, 15 órától a biharpüspöki temető kápolnájából. A viszontlátás reményében búcsúzik tőle szerető családja.

*

Ma 100 éve született szeretett édesanyánk, CSORBA KÁROLYNÉ, BOKOR ERZSÉBET (volt asszonyvásári lakos). Halálának 7. évfordulóján fájó szívvel emlékezünk rá, a legdrágább édesanyára. Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, évek. Emléke örökké a szívünkben él. Fia, lánya, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a már 6 éve elhunyt feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra, FENESI JULIANNÁRA (Magyarremete). „Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor könny szökik szemünkbe. Rögös volt az út, mely neked jutott, Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított. Nem feledjük soha két dolgos kezed, Nem feledjük soha szerető szíved. Egész életeden át dolgozva éltél, Ránk bánatot hagyva, csendesen elmentél. Nem fogjuk már elgyengült kezed, Nem tekint már ránk aggódó szemed. De mindent köszönünk neked.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos családja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában