Gyász

2022.10.05. 08:02

Gyászhírek, október 5.

,,Fénysugárral ölel át a végtelen szeretet, mely örökre megőrzi emlékedet.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédmamára, KIS JULIANNÁRA (Biharszentjános) halálának első évfordulóján. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett, drága férjre, apára, nagyapára és testvérre, ID. BALOGH LÁSZLÓRA, aki két éve távozott közülünk. Drága emléked örökké bennünk él. Nyugodj békében! Bánatos feleséged és szerető fiad családjával.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, JAKAB IMRE (Hegyközszáldobágy) életének 60. évében, rövid szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése 2022. október 6-án, 16 órakor lesz a hegyközszáldobágyi kápolnából. Gyászoló felesége, Jutka, fia, Csongor, lánya, Orsolya, veje, Árpi és unokái, Dorka és Bence. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes!

*

Csak az hal meg, akit elfelednek, Örökké él, akit szeretnek. Őszinte részvétünket fejezzük ki unokatestvérünknek, JAKAB JUTKÁNAK és szeretett családjának. Emi és Öcsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki JAKAB JUTKÁNAK a szeretett férj, édesapa, nagyapa elvesztése miatti mély fájdalmában. A Pap család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett JAKAB IMRÉTŐL, aki súlyos betegség után elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Halász Erzsike és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában