Helyi közélet

2022.10.14. 07:00

Gyászhírek, október 14.

Ma egy éve, hogy egyetlen, drága fiam, IFJ. BETHLENDI ZOLTÁN LÁSZLÓ búcsú nélkül itt hagyott minket. Emléke örökké élni fog szívünkben. Bánatos apja, húga, Kinga, Jutka és Norbi.

*

Kegyelettel emlékezünk a 2021. október 15-én elhunyt MIKÓ ISTVÁNRA (PISTI). Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Bánatos, gyászoló családja.

*

„Annyira akartál élni, a betegséget legyőzni;/ Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett,/ Így búcsú nélkül, szívetekben tovább élek.” Eltelt 8 év, amióta AMBRUS KATALIN, a Gyermekkórház volt asszisztensnője elment közülünk. Szeretettel emlékezik unokahúga, Éva és fia, Tamás.

*

Lelkünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. KISS JÓZSEFRE, aki ma 1 éve, 75 évesen itt hagyott bennünket. Nyugodjon békében! Bánatos felesége, gyermekei, menyei, unokái.

*

Mély fájdalommal emlékezem szerető férjemre, KÁDÁR LAJOSRA (1949.V.24.–2016.VI.26.), házasságkötésünk 50. évfordulóján. Nyugodj békében! Szerető felesége és családja.

*

SZILÁGYI JÓZSEF és NAGY PIROSKA (Bihardiószeg) 13. évfordulójára emlékezve. Akiket szeretünk, s már sírban nyugszanak, igazi nyughelyük a szívünkben megmarad… Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet! Szeretett családjuk.

*

Egy éve, hogy a drága anya, nagymama és dédmama, SZENTMIKLÓSI ERZSÉBET, (BÖSKE dédi) megbékélve az Úr akaratával, 90. életévében eltávozott az öröklétbe. Az Ő megpihent lelkével gyarapodott családunk mennybéli csapata, a Mindenhatónál. Hiányát nagyon érezzük, de Ő itt él tovább a szívünkben. Az emlékező Szentmiklósi család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága testvértől, sógortól, TANKÓ LÁZÁRTÓL. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon áldás és nyugalom! Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Ha nyugszol is a föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz. Búcsúzik tőle nővére, Magdika és sógora, Karcsi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagytata, após, KOVÁCS LÁSZLÓ súlyos szenvedés után, 79 éves korában örökre megpihent. Emléke szívünkben örökké élni fog. Temetése hétfőn, 17-én, 11 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle felesége, Lili, fia, Zsolt és családja, fia, István és családja. Nyugodjon békében!

*

Megrendült lélekkel és mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a legdrágább férj és apa, BOROS LAJOS életének 55. évében eltávozott az élők sorából. Temetése 15-én, szombaton 13 órától a Steinberger kápolnától lesz. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/ De a kegyetlen halál mindent összetépett./ Csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél,/ Nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél./ Egy remény van, ami éltet és vezet,/ Hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászoló, bánatos felesége, Ramona és fia, Dávid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága gyermekünk, BOROS LAJOS 55 éves korában örökre itt hagyott bennünket. Temetése szombaton, 15-én, 13 órától a Steinberger kápolnától lesz. „Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk,/ De jóságos szíved itt maradt közöttünk./ Bennünk él az arcod, végtelen szereteted,/ Megmarad szívünkben örökké emléked.” Nyugodj békében! Gyászolják bánatos szülei, Lenuţa és Lajos.

*

Minden évben eljön egy nap, mely számunkra fájó emlék marad. Minden elmúlik, elenyész, csak egy él, az örök emlékezés. Kegyelettel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, DEÁK KATALINRA halálának 14. évfordulóján. Özv. Fazakas Ibolya és családja.

*

 

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 14. évfordulóján. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél./ Szívünkben itt él emléked örökre,/ Ha látni szeretnénk, csak felnézünk az égre.” Bánatos férje, József, gyermekei, Tünde, Tamás és Zsolt, veje, Norbert és unokája, Róbert.

*

Lelked, reméljük, békére talált,/ S te már a mennyből vigyázol ránk./ Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk,/ Rád örökkön örökké emlékezünk. Szívünkben nem múló fájdalommal emlékezünk SZAKÁCS EDITHRE, aki 12 éve ment el közülünk, itt hagyva szeretett férjét, kisfiát, szüleit és testvéreit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában