Job Expó

2022.10.05. 07:59

A Plexus Services Ro, a Madrugada és a Metro is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Az állásbörzét 2022. október 7-én, pénteken az Era Shopping Parkban rendezik meg.

A Madrugada is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzén részt vevő 32 munkáltató több mint 1500 állást kínál az érdeklődőknek, olyan területeken, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. Az állásbörze 2022. október 7-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva, az Era Shopping Park kupolája alatt.

Plexus Services Ro

 

A Plexus Services Ro 2009-ben avatta fel nagyváradi üzemét az ipari parkban. A társaság elektronikus alkatrészeket gyárt kommunikációs, orvosi, ipari, védelmi, biztonsági és légi közlekedési célokra. A Plexus Services Ro 89 állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón. A társaság a következő beosztásokban keres személyzetet: 60 alkatrész-összeszerelő, öt árumozgató és tíz raktáros. A Plexus további állásajánlatai: két termelési technikus, négy gyári teszttechnikus, egy beszállítói minőségügyi technikus, egy minőségügyi technikus, egy létesítménytechnikus, egy gyártástervező, három keresletelemző és egy beszerző. Az állások betöltéséhez középfokú tanulmányok szükségesek. Felsőfokú végzettség szükséges a következő beosztásokhoz: egy rendszergazda, három termékmérnök, egy programvezető, egy vezető minőségügyi mérnök, egy gépészmérnök és három minőségügyi mérnök.

A Plexus a Nagyvárad Job Expo összes kiadásán jelen volt
 

Madrugada

Románia egyik legjelentősebb PVC- és alumínium-asztalosipari cége, vezető szerepet tölt be a hazai asztalosipari piacon. A cég által gyártott termékek a piacon jelenleg elérhető legmodernebb technológiával és maximális hatékonyság mellett, nagy teljesítményű berendezések használatával és a termelési folyamat jó megszervezésével készülnek.

Jelenleg a Madrugada cégcsoport 450 alkalmazottat foglalkoztat. „Minden alkalmazottunknak a következő bércsomagot ajánljuk: vonzó alapfizetés, minden ledolgozott napra étkezési jegyek, jelenléti, teljesítményi bónuszok, magánegészségügyi biztosítás, ünnepi utalványok, biztosított szállítás”, mondták a Madrugada képviselői.

A társaság a következő állásajánlatokkal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón: tíz termelési operátor, öt árumozgató, öt csomagoló operátor, két ügyintéző, egy szállításügyi felelős, egy karbantartó mérnök és egy építésvezető mérnök.

Az érdekelteket várják a Nagyvárad Job Expón a Madrugada standjánál, vagy a székhelyén: Újpalotán, a Câmpului utca 1A szám alatt, elérhetőségei: 0259/433-907, e-mail: ioananegrutiu@madrugada.ro

 

Metro Cash & Carry

A Metro Cash & Carry a következő állásajánlatokkal vesz részt a Nagyvárad Job Expón: tíz pénztárosi munkakört betöltő kereskedelmi dolgozó, legalább 10 osztállyal, valamint két közép- vagy felsőfokú végzettségű végrehajtó ügynök. A Metro étkezési jegyeket, üdülési juttatásokat, magánegészség-biztosítást, teljesítménybónuszokat, különböző alkalmakra járó szabadságnapokat, ünnepi juttatásokat (karácsony, húsvét, június 1.), valamint kedvezményes sport- és egészségmegőrzésre felhasználható bérleteket ajánl alkalmazottainak.

A Metro Cash & Carry munkaerőt keres
 

„Mi, a Metrónál, 30 saját üzletünkkel és a LaDoiPași-hálózat révén a független vállalkozások bajnokai vagyunk. Támogatjuk a helyi vállalkozásokat azáltal, hogy különböző többcsatornás megoldásokat kínálunk, valamint szilárd és hosszú távú kapcsolatokat alakítunk ki a viszonteladókkal és a vendéglátóipari ügyfelekkel. 1996 óta építünk sikeres karriert, és a Legjobb Munkáltató minősítés megerősíti elkötelezettségünket a kollégák tapasztalatának folyamatos fejlesztése mellett, biztonságos és stabil munkakörnyezet megteremtésével, amely lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre, nemzetközi szinten is. A #METROVIBE a barátságos és vidám munkahelyi légkört tükrözi! Mindig mosolygósan állunk bármilyen kihívás előtt! 3700 #METROCHAMPIONS van köztünk, és arra kérjük, csatlakozzon csapatunkhoz a www.metro.ro oldalon”, közölték a Metro képviselői.

 

Az állásbörze V. kiadása

A Nagyvárad Job Expo állásbörze az V. kiadásához érkezett. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A következő 32 munkáltató jelentette be részvételét az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania, Metro Cash & Carry Romania, MogaTech Energy, Lugera & Makler és Axe Group Romania. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában