Job Expó

2022.10.06. 07:51

A Nagyvárad Job Expón részt vevő munkáltatók

Több mint 1500 állást kínál a Nagyvárad Job Expo állásbörzén részt vevő 32 munkáltató.

Archív felvétel/Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

Csupán egy nap választ el minket a Nagyvárad Job Expo állásbörzétől. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media szervezi, és 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között kerül sorra az Era Shopping Parkban, ahol a munkát kereső Bihar megyeieket több mint 1500 állásajánlat várja.

Az érdeklődők 32 részt vevő cég foglalkoztatási és szakmai továbbképzési ajánlatai közül válogathatnak majd: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania, Metro Cash & Carry Romania, MogaTech Energy, Lugera & Makler és Axe Group Romania.

Az állásajánlatok általános iskolai végzettségűeknek, valamint közép- és felsőfokú végzettségűeknek szólnak. A munkaadók tapasztalattal rendelkezőket és pályakezdőket egyaránt keresnek.

Az állásbörze résztvevőinek tevékenységi területei: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. /8.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában