Job Expó

2022.10.06. 08:20

A Golde Oradea, a Lugera & Makler és az Axe Group a Job Expón

Az állásbörze 2022. október 7-én, pénteken lesz megtartva az Era Shopping Parkban.

A Golde Oradea az állásbörze összes kiadásán részt vett

BN-összeállítás

Már csak egy nap van hátra a Nagyvárad Job Expo állásbörzéig. Az eseményre az Inform Media Press szervezésében 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között kerül sor az Era Shopping Parkban, ahol 32 munkáltató több mint 1500 foglalkoztatási és több tíz szakmai továbbképzési ajánlattal várja az érdeklődőket. A kínálat olyan területeket ölel fel, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. 

Golde Oradea

A 2015-ben, Nagyváradon alapított vállalkozás egy multinacionális cégcsoport része. Tevékenysége napellenzők összeszerelésével indult, minőségorientáltságának köszönhetően idővel szilárd kapcsolatot alakított ki vevőivel, ezzel elnyerte a hosszú távú bizalmat. 2019-ben beindította a panorámatetők gyártását, ezzel a társaság egyetlen olyan cége lett, amely panorámatetőket és napellenzőket is gyárt. „Büszkék vagyunk erős csapatunkra, amely elkötelezetten és szenvedéllyel viszonyul az autóipar területéhez. Folyamatosan fejlődünk, célkitűzésünk, hogy mindennap gyarapodjunk!”, hangsúlyozzák a társaság képviselői.

A Golde Oradea a multinacionális CIE Automotive cégcsoport tagja, amely a teljes autóipar vezető beszállítója, alkatrészeket és részegységeket kínál, hétfajta technológiára szakosodva: alumínium, kovácsolás, fém, öntvények, feldolgozás és műanyag, mennyezeti rendszerek. A CIE Automotive világszinten 110 üzemet és tíz fejlesztési központot működtet, több mint 25.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Golde Oradea termelési operátorok, raktárosok, szakképzetlen munkások, szerszámgép-beállítók, minőségügyi technikusok és anyagtervező részére kínál állást a Nagyvárad Job Expón.

 

Lugera & Makler

A 2001 óta Romániában jelen lévő Lugera minden nagyobb városban rendelkezik irodákkal, amelyek készen állnak a szolgáltatások nyújtására, minden földrajzi területen. 

„A Lugera a legnagyobb a kis ügynökségek és a legkisebb a nagy ügynökségek között: ezért keményebben dolgozunk, és sokkal jobban teljesítünk, extra erőfeszítéseket teszünk. A cég magántulajdonban van, és a helyszínen hozhatunk meg fontos döntéseket anélkül, hogy konzultálnunk kellene a központtal, így gyorsabbak, energikusabbak vagyunk. Cégünk rendkívül innovatív, ami azt jelenti, hogy folyamatosan javítani tudjuk jelenlegi és leendő ügyfeleink kiszolgálásának színvonalát. Minden szolgáltatásunk olyan megoldás, amelynek ügyfeleink nagy szükségét érzik. A Lugera egy csoport pénzügyi erejével rendelkezik a nagy projektek támogatására, valamint rugalmassággal és képességgel, hogy az ügyfelek igényei alapján gyorsan döntsön” mutatkoznak be a Lugera képviselői. 

A Lugera & Makler is eljön a Nagyvárad Job Expóra
 

A cég toborzási és kiválasztási szolgáltatásokat, üzleti kiszervezést, ideiglenes munkát, munkaerő-kölcsönzést, adminisztrációt, bérszámfejtést stb. ajánl. A Lugera 200 fő középfokú végzettségű alkatrész-összeszerelőt keres a Nagyvárad Job Expón. A követelmények között említhető a látásélesség, a részletekre való odafigyelés és a műszakokban való munkavégzés hajlandósága. Ajánlataik: 3100 lej kezdő fizetés, 20 lej/nap értékű étkezési utalvány, biztosított szállítás, magán-egészségbiztosítás és 13. fizetés.

Egy másik ajánlat 30 középfokú végzettséggel rendelkező termelési operátornak szól. Három műszakos munkavégzési hajlandóság és kétkezi munka szükséges. Juttatások: kezdő fizetés 3200 lej, étkezési utalvány 20 lej/nap, teljesítménybónusz. 

A Lugera továbbá 15 fő, három műszakban való munkavégzésre és kétkezi munkára hajlandó alkatrész-összeszerelőt keres. Az ajánlat 4103 lejes kezdő fizetés és étkezési utalványok 30 lej/nap értékben. 

Egy másik ajánlata a cégnek 40 fő, középfokú végzettséggel, számítógépes ismeretekkel rendelkező, három műszakban dolgozó alkatrész-összeszerelőnek szól. 3120 lejes kezdő fizetést, napi 30 lej értékű étkezési utalványt, jelenléti bónuszt és biztosított szállítást kínálnak. 

logo
 

Axe Group

A 2003 óta a vékonylemez megmunkálásában tevékenykedő, francia tőkével rendelkező Axe Group Romania fémtermékek iparosítására, valamint különféle elektronikai alkatrészek integrálására szakosodott, hogy a legösszetettebb megoldásokat kínálja ügyfeleinek, legyen szó kis vagy nagy sorozatú alkatrészekről. Az 1 és 4 mm közötti vastagságú fémlemez-alkatrészeket olyan területeken használják, mint: kisfeszültségű elektromos elosztók, épületek automatizálása és ellenőrzése, elektromos panelek, parkolóórák alkatrészei. 

 

„Folyamatban van a legújabb generációs gépek beszerzése, mint például: lézeres lyukasztó és megmunkáló központ, és további fejlesztésekre irányulunk. Lézeres vágás és bélyegzés, fémlemez-hajlítás, fémalkatrészek krimpelése, hegesztés, összeszerelés, integráció, mind a cég belső folyamatai közé tartoznak”, mondják az Axe Group Romania képviselői.

Az Axe Group két termelési operátort, két hajlítógép-beállítót, két krimpelő-állítót, egy lyukasztó- és lézerbeállítót, valamint az összeszerelő részlegre csoportvezetőt keres a Nagyvárad Job Expón. A cég a fizetés mellett napi 30 lejes étkezési utalványokat, biztosított szállítást, egészségügyi szolgáltatások előfizetését és év végi bónuszt kínál. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában