Job Expó

2022.10.03. 08:08

A Faist Mekatronic és a Prohuman is munkaerőt keres a Nagyvárad Job Expo állásbörzén

Hozzávetőleg 1200 munkahelyet kínál az érdeklődőknek a Nagyvárad Job Expón részt vevő 31 munkáltató.

A Faist Mekatronic is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

Az állásbörzét 2022. október 7-én, pénteken az Era Shopping Park kupolája alatt rendezik meg 10 és 18 óra között. Az állásajánlatok olyan területekre szólnak, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb.

Faist Mekatronic

A Faist Mekatronic a FAIST csoport szerves része, melynek Európában, Ázsiában és Amerikában összesen 35 gyártóüzeme és logisztikai részlege van. A 2005 óta fennálló nagyváradi Faist üzem a távközlési infrastruktúra és az autóipar részére szolgáltat alkatrészeket, és folyamatosan bővül.

„Célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a precíz megmunkálással és felületkezeléssel készült alumíniumöntvények kínálatában, technológiai innovációk által biztosítva az ügyfelek elégedettségét”, hangsúlyozzák a társaság képviselői.

A Faist Mekatronic 19 állást kínál a Nagyvárad Job Expón. Ezek közül öt munkahely felsőfokú tanulmányokkal rendelkezőknek szól: egy vezető karbantartási és telepítési villanyszerelő, egy EHS-specialista, egy energetikai felelős, egy junior beszerző és egy NPI-tervező. A középfokú végzettségűeket a következő állásajánlatok várják: termelési operátor – 10 hely, karbantartó villanyszerelő – két hely és CNC-marós – két hely.

A Faist Mekatronic a következőket biztosítja alkalmazottainak: vonzó bérezés, meghatározatlan időtartamra szóló munkaszerződés, napi 30 lejes ételjegyek, ingyenes meleg étel, 13. fizetés, biztosított szállítás, magán-egészségbiztosítás, havi/éves teljesítménybónusz, rendtartási, toborzási és hűségbónusz, ünnepi juttatások, éjszakai pótlék, a törvényi előírások szerint fizetett túlórapótlék, előrelépési lehetőség, kedvezmények különböző termékekre és szolgáltatásokra.

 

Prohuman

A romániai humántőke-menedzsment iparágában több mint 25 éves jelenlétével a Prohuman (volt APT Resources & Services) egyike a három legnagyobb romániai humánerőforrás-szolgáltatónak.

„Teljesítményünk megerősítéseként 2017 nyarától a PROHUMAN csoport tagjai vagyunk, amely az emberi erőforrások piacának egyik legnagyobb szereplője a balkáni térségben. A Prohuman-stratégia a munkaerőpiac proaktív fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, amelyhez kompetens szakembereket, pályakezdőket vagy egyetemi hallgatókat azonosít, készít fel és ajánl. Mi a megfelelő embert a megfelelő helyre visszük. Több mint 15.000 alkalmazást számláló teljesítménnyel lefedjük a legkeresettebb területeket, különös tekintettel az üzleti, pénzügyi, banki, a számítástechnikai, a mérnöki ágra, a kiskereskedelemre és az autóiparra”, mondják a Prohuman képviselői.

A Prohuman is jelen lesz az állásbörzén

A társaság a következő állásokat kínálja a Nagyvárad Job Expón: biztonsági elemző (1 hely – német–angol nyelvtudással), L1 IT ügyfélszolgálati munkatárs (francia–angol és német–angol nyelvtudással), ipari mérnök (1 hely), hardvermérnök (5 hely), IT-szakember (német nyelv), IT-infrastruktúra globális informatikai szakértő a DevOps és az automatizálás területén, teszt- és hibakereső mérnök, SMT-folyamatmérnök, folyamatmérnök, rendszermérnök, vezető rendszermérnök, termelési operátorok, raktárosok, tesztelő technikusok.

 

Az állásbörze V. kiadása

A Nagyvárad Job Expo állásbörze az V. kiadásához érkezett. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig 31 munkáltató jelentette be részvételét az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania, Metro Cash & Carry Romania, MogaTech és Lugera &Makler.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában