Verseny

2022.09.28. 12:00

Második helyen a Bihar megyei tűzoltók

BN-összeállítás

Második helyen végeztek a Bihar megyei katonai tűzoltók az országos Katasztrófavédelem Hivatásos Szolgáltatásainak Versenyén, amelyet a Szeben megyei Cpt. Dumitru Croitoru Katasztrófavédelmi Felügyelőség szervezett meg szeptember 21 – 23 között. A térségi megmérettetéseket követően Szeben városában 11 csapat, illetve a házigazdák csapata sorakozott fel a rajtnál.
A versenyzők pszichikai teherbírásról és csapatszellemről adtak tanúbizonyságot a négy próba során: Tűzlépcső, 100 méteres akadálypálya, 4x100 méteres staféta, és A motoros szivattyú összeszerelése.
A bihari csapatot Flore Mihai hadnagy, sportoktató, osztagvezetőként Sfechiș Vasile hadnagy-ezredes, a margittai tűzoltóság parancsnoka, és Lazoc Dănuț adjutáns őrmester, edző vezette. A csapatot Oprean Cristian adjutáns őrmester (a nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga), Ardelean Ioan adjutáns őrmester (székelyhídi tűzoltóállomás), Pop Szabolcs adjutáns őrmester (margittai tűzoltóság), Popa Octavian adjutáns őrmester (nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga), Negrean Vlad főtörzs ( nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga), Mălăieș Adrian főtörzs (nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga), Suciu Paul őrmester (élesdi tűzoltóállomás), Motoșan Petru törzsőrmester (nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga), Horga Vlad tiszt (nagyszalontai tűzoltóság) és Dărăban Laviniu tiszt (nagyváradi tűzoltóság 2-es osztaga) alkotta. A négy próba teljesítése után a Körösvidéki Katasztrófavédelmi Felügyelőség csapata a pódium második helyét foglalhatta el, első helyen a bákói katasztrófavédelmi felügyelőség csapata, harmadik helyen pedig a szebeniek végeztek.
Mălăieș Adrian főtörzs egyénileg aranyérmet szerzett a 100 méteres akadálypálya teljesítésével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában