Gyász

2022.09.28. 08:24

Gyászhírek, szeptember 28.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára és apósra, KINCSES ZOLTÁNRA halálának hatodik évfordulóján. „Kit őriz a szívünk, Nem hal meg soha, Kit lelkünkkel látunk, Soha nem megy el.” Áldott emléke soha nem múlik el. Szerető felesége, lánya és családja.

*

Szomorú hat hét telt el, mióta elkísértük utolsó útjára drága halottunkat, CSÖRSZ ILONA IBOLYÁT (élt 69 évet, Nagyvárad). Emléke szívünkben örökké élni fog! A bánatos család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett KIMPÁN ILONKA életének 64. évében, hosszú szenvedés után elhunyt. A virrasztás 2022. szeptember 28-án, 18 órakor, a temetés 2022. szeptember 29-én, 14 órakor a fugyivásárhelyi kápolnából lesz. Búcsúzik tőle szerető párja, húga, sógora, gyermekei, unokái, menyei, anyósa, sógornője és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett TÁRNOK LEVENTE életének 45. évében hirtelen elhunyt. Utolsó útjára szeptember 28-án, szerdán 14 órától kísérjük a biharpüspöki kápolnától. A gyászoló család.

*

„Mert nekem az élet Krisztus és a meghalás nyereség” (Fil.1,21). Nagy fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk drága jó barátunktól, ID. SZŰCS ÁRPÁDTÓL. Mély együttérzéssel osztozunk kedves családja fájdalmában. A szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Béke poraira! Boros Miklós és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában