Gyász

2022.09.26. 07:57

Gyászhírek, szeptember 26.

„Jézus az út, mely a szenvedésből és a fájdalomból a halál kapuján át vezet a feltámadás dicsőségébe.” LUPȘA MARIA, GAVRILUȚ FLORINA, PETROVSCHI KATALIN, ERŐS FERENCZ, BÂRSAN AUREL, FARKAS MARGIT, KOMSA FERENC, BULBUCA MARIA, FARKAS SÁNDOR, MIHUȚA LAZĂR, CRĂCIUN AUREL, NÉMETH ERZSÉBET, CIUCAȘ FLOAREA, PĂUNESCU RODICA, BODOGAI LEONTINA, PÁLL ROZÁLIA, VOLOSINSZKY GABRIELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett PÁLL ROZÁLIA életének 85. évében elhunyt. Temetése kedden, szeptember 27-én, 11 órakor a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Kinga és Laci.

*

Fájdalmas szívvel, örök hálával, szeretettel emlékezem egyetlen gyermekemre, SZABÓ JÓZSIKÁRA halálának 4. évfordulóján. Hozzád járok én vigaszt keresni, hol nyugalom van, hol nem fáj semmi. Hiába telnek hetek, hónapok, évek, a szívemben vagy és amíg élek, nem feledlek téged, mert szeretlek és hiányzol nagyon. Örök álmodat őrizze béke és nyugalom! Édesanyád és szeretteid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy méltósággal viselt, hoszszú, súlyos szenvedés után csendben elhunyt a drága édesanya, nővér, nagymama és dédnagymama, CIUCAȘ FLOAREA (84 évesen). Küzdelmes élete során példakép volt a körülötte lévők számára. Temetése ma, szeptember 26-án, 12 órától lesz a nagyváradi temető Haşaş kápolnájától. Isten nyugtassa békében, és óvja jó lelkét! Soha nem felejtjük el! Örökké vigasztalan fiai, Sandu Franciaországból és Florin Nagyváradról, testvérei, Măriuţa és Rafila Baláról, családjaikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában