Gyász

2022.09.23. 06:58

Gyászhírek, szeptember 23.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesapa, nagytata, FARKAS SÁNDOR életének 82. évében elhunyt. Temetése 2022. szeptember 23-án, pénteken 16 órakor a száldobágyi kápolnából. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, De a kegyetlen halál mindent összetépett. Csoda volt, hogy éltél, és bennünket szerettél, Nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. Lelked elszállt, mint a hópihe a fényben, Ragyog ránk fényesen, csillagként az égen. Egy remény van, mi éltet és vezet, Hogy egyszer majd találkozunk veled.” Gyászoló, örökké bánatos lánya, Babi, párja, Jani, egyetlen unokája, Melinda és férje, István.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, nagybácsitól, FARKAS SÁNDORTÓL, aki hosszú betegség után, 82 éves korában visszaadta a lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Farkas Dezső és családja.

*

Összetört szívvel búcsúzunk nagybátyámtól, FARKAS KÁROLY SÁNDORTÓL (Hegyközszáldobágy). Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott! Palásti Ildikó és családja.

*

Lelkünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, LAJOS BÉLÁRA (BÉLUCIRA), aki ma 1 éve 78 évesen itt hagyott bennünket. Nyugodjon békében! Bánatos felesége, gyermekei, menyei, unokája a messzi távolból, testvére, Gizi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, VERES MARGITRA (Kügypuszta), aki 19 éve, hogy itt hagyott bennünket. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Leányai, Csilla és Margit, valamint családjaik.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk születésnapján a legdrágább férjre, KÖTELES ISTVÁNRA. Lelked, remélem, békére talált, s te már a mennyországból vigyázol ránk. Soha nem felejtünk, szívünkből szeretünk, rád örökkön-örökké emlékezünk! Bánatos felesége, lányai, Ildikó, Marika, unokái, Lóci, Myrtill.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában