Állásbörze

2022.09.22. 20:17

A Teknia Oradea és a FinProm is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2022. október 7-én, pénteken rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Teknia Oradea részt vesz a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére feliratkozó cégek száma immár 28 (cégek, munkaközvetítő irodák és egy olyan iskola, amely több szakterületen kínál szakképesítést). Az állásbörze résztvevői olyan területeken kínálnak munkahelyet, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás stb.

Az V. kiadásához érkezett eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Az esemény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Az állást kereső Bihar megyeieket, valamint azokat, akik szeretnének változtatni jelenlegi munkahelyükön, 2022. október 7-én, 10–18 óra között várják az Era Park kupolája alatt.

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania és Sykes Romania. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

Az eseményen részt vevő cégeket az Inform Media sajtótermékei, valamint ezek Facebook-oldalai népszerűsítik.

Az állásbörze eddigi kiadásain részt vevő munkáltatók mind a médiavisszhangot és a szervezést, mind pedig a résztvevők számát tekintve sikeresnek könyvelték el a rendezvényt.

A 2022. április 1-jei kiadáson 29 munkáltató vett részt, amelyek több mint 1100 állást kínáltak különböző területeken és különböző iskolai végzettségekhez.

Teknia Oradea

A Nagyvárad Job Expo egyik résztvevője a Teknia Oradea. Az 1992-ben alapított Teknia cégcsoport jelenleg 13 országban összesen 23 autóipari gyárat üzemeltet, és 3000 alkalmazottat foglalkoztat. Tevékenységi körei: fém-, alumínium- és műanyag-feldolgozás. A nagyváradi Teknia a BU Aluminiu egyik gyára a három közül, fő tevékenysége az alumínium alkatrészek nyomásos öntése és komplex feldolgozása.

 

A Nagyvárad Job Expón a társaság hat állást kínál termelési operátoroknak, amelyekhez általános végzettség szükséges, valamint egy karbantartó technikust is keres. Ajánlata: étkezési jegyek, meleg étel, utazási költségtérítés, bónuszok a termelés, a pontosság betartása és a régiség függvényében, valamint ünnepi ajándékutalványok.

FinProm

Az olaszországi Gruppo MutuiOnline S.p.A. holding tagjaként a FinProm outsourcing-szolgáltatásokat nyújt bankok és pénzintézetek részére Olaszország és Belgium területén. A társaság az online pénzügyi-banki szolgáltatások ágazatában tevékenykedik, a jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, élet-, lakás-, autó- és motorkerékpár-biztosítások területét is lefedve, valamint online ár-összehasonlítást végez több mint 2700 üzletben eladott termékek esetében.

A FinProm 45 állást kínál a Nagyvárad Job Expón

Az ügyfelek aktáinak feldolgozására digitalizált dokumentációs rendszert alkalmaznak: az elektronikus formában beérkezett dokumentumokat felismerik, minősítik és elemzik, a közléseket és a kapcsolódó információkat beillesztik az adatbázisba. Ennek értelmében, megfelelő képzést követően, a FinProm több mint 500 aradi és nagyváradi munkatársa kínál speciális szolgáltatásokat az adatok magas színvonalú feldolgozására és kezelésére, professzionalizmusról és folyamatos fejlődésről téve tanúbizonyságot.

 

A FinProm 30 munkahellyel lesz jelen a Nagyvárad Job Expón, amely adatfeldolgozók részére szól, 15 állást pedig pénzügyi és kereskedelmi közvetítőknek kínál. A személyzet ezen kategóriáihoz középfokú végzettség szükséges. A társaság teljesítménybónuszt, magánegészségügyi kártyát, utazási költségtérítést és speciális továbbképzéseket biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában