Job Expó

2022.09.22. 07:54

A Henri Coandă szakképzési központ részt vesz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2022. október 7-én rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Henri Coandă iskola szakképesítési tanfolyamokat kínál a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expóról nem hiányozhatnak a szakképesítési tanfolyamok sem. Ezeket a 20 éves tapasztalattal rendelkező országos posztliceális iskolai hálózat biztosítja.

Az alapítvány megalakulása óta a zseniális Henri Coandă filozófiája által inspirálva felvállalta, hogy az emberi potenciál ápolásával hozzájáruljon az emberiség fejlődéséhez, és a következő célokat tűzte ki maga elé: az egyének oktatáshoz való hozzáférésének és folyamatos szakmai továbbképzésének biztosítása; nemzeti szintű magánoktatási egységek, szakmai továbbképző központok létrehozása minden fokozaton; változó időtartamú szakmai továbbképzések (minősítés, továbbfejlesztés, szakosodás, bevezetés) szervezése; a minőségi kultúra megteremtése és bevezetése az oktatás és a szakképzés területén; helyi, regionális, országos és európai szintű partnerségek, projektek, szerződések, együttműködések megvalósítása a humán erőforrás szakmai fejlesztése érdekében; kulturális, oktatási, vallási, sport-, humanitárius és emberbaráti kezdeményezések és tevékenységek ösztönzése és támogatása.

A Henri Coandă Alapítvány szakképző központjaiban, iskoláiban és középiskoláiban folyó oktatás minősége, külső értékelések alapján, az Oktatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium engedélyeinek és akkreditációinak megszerzéséhez vezetett. A konkrét eredmények a diplomás végzősök 90% feletti arányban való munkaerő-piaci beilleszkedésében számszerűsíthetők.

A Henri Coandă szakképzési központ számos képzési kínálattal jelentkezik a Nagyvárad Job Expón: szakács, cukrász, kozmetikus, szakmai ismeretek értékelője, beszállítók és szakmai programok értékelője, fodrász–manikűrös–pedikűrös, oktató, oktató/felkészítő, humánerőforrás-felelős, higiéniai alapfogalmak, kereskedelmi dolgozó, projektmenedzser, masszőr, adatbeviteli és -érvényesítési operátor, pincér (felszolgáló), LPG-tartálytöltő operátor (engedélyezés és újraengedélyezés).

Huszonnyolc munkáltató

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére feliratkozó cégek száma immár 28 (cégek, munkaközvetítő irodák és egy olyan iskola, amely több szakterületen kínál szakképesítést). Az állásbörze résztvevői az álláskeresőknek olyan területeken kínálnak munkahelyet, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás stb.

Az V. kiadásához érkezett eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Az esemény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Az állást kereső Bihar megyeieket, valamint azokat, akik szeretnének változtatni jelenlegi munkahelyükön, a Nagyvárad Job Expo állásbörzére várják 2022. október 7-én, 10–18 óra között, az Era Park kupolája alatt.

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania és Sykes Romania. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

Az eseményen részt vevő cégeket az Inform Media sajtótermékei, valamint ezek Facebook-oldalai népszerűsítik.

A tavaszi állásbörzén jelen lévő munkáltatók mind a médiavisszhangot és a szervezést, mind pedig a résztvevők számát tekintve sikeresnek könyvelték el a rendezvényt.

A 2022. április 1-jei kiadáson 29 munkáltató vett részt, amelyek több mint 1100 állást kínáltak különböző területeken és különböző iskolai végzettségekhez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában