Job Expó

2022.09.28. 07:56

A Greencorp és a Universal Export – Orsa Manpover is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Közel 1000 munkahelyet kínálnak az érdeklődőknek a 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között, az Era Shopping Park kupolája alatt megrendezendő állásbörzén, ahol nem kevesebb mint 30 munkáltató lesz jelen.

A Greencorp régi résztvevője a Nagyvárad Job Expónak

BN-összeállítás

A kínálat széles körű, olyan területeket ölel fel, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. 

Greencorp

A Greencorp Kft. egy 2013-ban alapított, egyedi kárpitozott bútorokat gyártó vállalat, melynek székhelye Nagyváradon található. A romániai gyártás közel 10 éve alatt a vállalat folyamatosan a minőség emelésén, a képzettségi szint növelésén, valamint a munkafolyamatok fejlesztésén dolgozott. „A P3G csoport, amelynek 2022 óta tagja, egyesítette ipari erőforrásait az ALSAPAN-nal, megalakítva az ALPAGROUP-ot, így minden feltétel adott ahhoz, hogy kreatívabbak, termelékenyebbek és innovatívabbak legyünk”, hangsúlyozzák a Greencorp képviselői. A Greencorp egy minőségügyi szakembert, két minőségbiztosítási technikust, egy CNC-operátort és öt varrónőt alkalmaz. A vállalat a következőket kínálja: meghatározatlan időre szóló egyéni munkaszerződések, napi 20 lej értékű étkezési utalványok, teljesítménybónuszok, ünnepi bónuszok (karácsony, húsvét, március 8.), orvosi vizsgálati csomag, fizetésemelés a teljesítményértékelés alapján, toborzási bónusz.

 

Universal Export & Orsa Manpower Consulting

A két vállalkozás a kapocs a munkaerőt igénylő cégek és az itthon és külföldön munkát keresők között. A Universal Export & Orsa Manpower Consulting többek között Nepálból, Indiából, Srí Lankáról, Bangladeshből toboroz munkaerőt a legjobb piaci áron, elkészíti a bevándorlási és foglalkoztatási aktát A-tól Z-ig.

Universal Export

„Mindenben támogatjuk ügyfeleinket: a külföldi munkavállalók toborzása, a jogi formalitások teljesítése származási országukban, a munkavállalási engedély megszerzése, a munkavégzés helye szerinti országba való beutazási vízum, a kiküldetés, tartózkodási engedély, tartózkodási jog meghosszabbítása, a Román Bevándorlási Hivatalnál való képviselet, a határrendészetnél intézendő formalitások, a munkavállalók származási országában lévő román konzuli/nagykövetségi részlegeken való képviselet” – közölték a Universal Export képviselői. A cég további szolgáltatásokat is kínál, mint például: személyek szállítása a repülőtérről a szálláshelyre; munkavállalók szállítása a szállásról a munkahelyre; campus típusú szállás a dolgozók számára speciálisan kialakított helyiségekben. A cég munkaadóknak és álláskeresőknek egyaránt kínál szolgáltatásokat. 

A Universal Export külföldi munkaerőt toboroz

Orsa Manpower Consulting

Engedélyezett munkaerő-kölcsönző iroda, amely minőségi változást szeretne elérni a romániai munkaerőpiacon. „Kielemezzük a munkaerőt igénylő cégek igényeit, de a munkát igénylőkét is, így összehozzuk azokat, akiknek közös elvárásaik vannak. A velünk való együttműködés előnye, hogy időt és energiát takarítanak meg, maximális elégedettséggel. Alapelveink: a vevő tisztelete, jó kommunikáció, őszinteség, hatékonyság, a legjobb minőség–ár arány biztosítása és átláthatóság. Portfóliónkban vannak sikeresen befejezett projektek szálloda- és vendéglátóiparban, mezőgazdaságban, állattartó telepeken, gyártó cégek és sok más területen működő cégek számára” – hangsúlyozzák az Orsa Manpower Consulting képviselői.

Az Orsa Manpower Consulting először lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Az V. kiadás

A Nagyvárad Job Expo az V. kiadásához érkezett. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania és MogaTech. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában