Job Expó

2022.09.26. 07:52

A Connectronics és a H.Essers is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2022. október 7-én, pénteken rendezik meg az Era Shopping Parkban.

BN-összeállítás

Kevesebb mint két hét van hátra a Nagyvárad Job Expo állásbörzéig. Az állást kereső Bihar megyeiek, valamint azok, akik szeretnének változtatni jelenlegi munkahelyükön, előkészíthetik önéletrajzukat.

A 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között, az Era Shopping Parkban megrendezendő állásbörzén nem kevesebb mint 28 munkáltató lesz jelen. Közel 1000 állást és több tucat szakmai képzést kínálnak az érdeklődőknek. A kínálat széles körű, olyan területeket ölel fel, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. 

Az V. kiadásához érkezett eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Az esemény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania és Sykes Romania. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

Connectronics România

Több mint 30 éves tapasztalatával a Connect Group a kábelszerelési szolgáltatások, a PCB-k (nyomtatott áramköri lapok) és az összeszerelt modulok egyik vezető szállítója. Az 1987-ben alapított vállalat mintegy 2000 alkalmazottat foglalkoztató európai gyártóüzem-hálózattá fejlődött. 

„Kábelszerelő cégből teljes körű szolgáltatóvá fejlődtünk, és a tervezés, a gyártás, a logisztika és az értékesítés utáni szolgáltatások révén támogatjuk ügyfeleinket. A Connect Group ma Európa egyik leginnovatívabb technológiai központja, amely folyamatosan igyekszik hozzájárulni ügyfelei sikeréhez a legjobb EMS (Electronic Manufacturing Services) szolgáltatások nyújtásával” – mondják a cég képviselői. 

A Connectronics Románia 41 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón. Ebből három felsőfokú végzettségűeknek szól: árubeszerző, tervező, HR-szakember. További 30 a termelési operátorok részére van fenntartva, legalább gimnáziumi végzettséggel. A cég emellett két elektronikai technikus, két karbantartó technikus, két targoncakezelő (tanúsítvánnyal) és két raktáros állást is kínál. Ezekhez a pozíciókhoz középfokú végzettség szükséges. 

A munkavégzés két műszakban folyik. A Connectronics étkezési utalványokat, régiségi és beilleszkedési bónuszt, valamint ingyenes szállítást kínál. 


 

H.Essers

Az egyik olyan vállalat, amely nem hagyta ki a Nagyvárad Job Expo egyik alkalmát sem, az a H.Essers. Az 1928-ban alapított cég idővel Európa egyik vezető szállítási és logisztikai vállalatává vált a vegyipar, a gyógyszeripar, az egészségügyi termékek és egyéb csúcstermékek terén.

A cég Nyugat- és Kelet-Európa 19 országának 89 leányvállalatán keresztül több mint 7500 személyt foglalkoztat. A vállalat jelenleg 1.350.000 négyzetméter raktárfelülettel, valamint 1440 teherautóból és 3816 pótkocsiból álló flottával rendelkezik.

A H.Essers a belgiumi Genkben található központja mellett Romániában is erős jelenléttel rendelkezik, nevezetesen Nagyváradon (Bihar), Bolintin-Dealon (Gyurgyevó), Kürtösön (Arad) és Románvásárban (Neamț). A H.Essers 31 állást kínál a nagyváradi állásbörzén. Ezek közül 16 állás felsőfokú tanulmányokkal rendelkezőknek szól: két szállítmányozó, egy ügyfélszolgálati felelős, egy számlázó, négy adatrögzítő, egy irodavezető (titkárnő), három ügyfélszolgálati szakember, három műszaki ellenőrző operátor és egy gépkocsivezető-eligazító. A H.Essers továbbá 10 hivatásos sofőrt, egy elektronikust, három árumozgatót és egy kézi csomagolót alkalmaz – mindegyikhez középiskolai végzettségre van szükség.

A H.Essers a következőket biztosítja a munkavállalók számára: éves fizetésemelés, ingyenes közlekedési vagy üzemanyagkártya, étkezési utalványok, magán-egészségbiztosítás, éves hűségbónusz, ajánlási bónusz, teljesítménybónusz, képzési programokhoz való hozzáférés stb.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában