Programajánló

2022.08.19. 17:00

Hungarikumok Hete Micskén

Illusztráció

Forrás: alfoldhir.hu

Közlemény

Hungarikumok Hete címmel szerveznek kulturális rendezvénysorozatot Micskén a Görböc Néptáncegyüttes 35 éves fennállása alkalmából augusztus 22–27. között. A rendezvénysorozat augusztus 22-én, hétfőn kilenc órától a debreceni virágkarneválról átszállított virágkocsik megtekintésének lehetőségével veszi kezdetét a Balogh Péter Kultúrház előtt. Ezt követően negyed tízkor nyitják meg a Partiumi Néptánctábort. Este nyolc órától gyermektáncház, fél kilenctől pedig táncház várja a szórakozni vágyókat. Kedden, szerdán és csütörtökön hasonló program szerint nyolc órától gyermektáncház, majd fél kilenctől táncház lesz; kedden az érmihályfalvi Nyíló Akác, szerdán a köröstárkányi Százszorszép Néptáncegyüttes a meghívott vendég, csütörtökön a jó hangulatról a házigazda Görböc Néptáncegyüttes gondoskodik. Augusztus 26-án, pénteken 19 óra 30 perctől viseletek bemutatójára kerül sor, 20 órától istentisztelet lesz, 21 órától pedig a Partiumi Néptánctábor gálaműsora zárja a napot. A pénteki nap meghívott vendége a budapesti VonZArt Kamara, a napot táncház zárja. 
Augusztus 27-én, szombaton családi napot szerveznek: nyolc órától bográcsosfőzés, 10 órától kézművesfoglalkozások, 15 órától kulturális programok, 16 óra 30 perctől különböző játékok, este nyolc órától pedig koncertek várnak kicsiket és nagyokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában