Gyász

2022.08.09. 06:46

Gyászhírek, augusztus 9.

Az Ady Endre Líceum közössége megrendülten értesült GÓCZ JÓZSEF (nyugalmazott matematikatanár) haláláról. Figyelmes, segítőkész kolléga volt, aki nemzedékeket tanított, nevelt személyes példával igazolva, hogy az igényesség, a szakmai alázat, a pontosság, a következetesség, az emberség olyan erények, amelyek nélkül a matematikai ismeret keveset ér. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Családjának vigasztalódást és erőt kívánunk gyászuk elviselésében.

*

Együttérzésünket fejezzük ki munkatársunk, Varga Gheorghe Ludovic részére, szeretett édesapja, VARGA GHEORGHE elhunyta miatt érzett fájdalmában. Részvétünk az egész családnak! Nyugodjon békében! A Bihar megyei Egészségbiztosítási Pénztár munkaközössége.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, LIBERT KATALINTÓL aki életének 83. évében örökre megpihent. „Úgy mentél el, csendben és szerényen, drága jó lelked nyugodjon békében!” Temetése 2022.08.10-én, szerdán 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető fia és családja.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, BÉRES MÁRTONRA (vegyészmérnök) halálának 7. évfordulóján. Nyugodjék békében! Szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, testvér, nagybácsi, sógor, unokatestvér, NAGY LAJOS 78 éves korában elhunyt. „Annyira akartál élni, betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek.” Temetése augusztus 10-én, szerdán 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle bánatos felesége, Mária, fia, Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában