Gyász

2022.08.17. 07:37

Gyászhírek, augusztus 17.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre és apára, TÓTH SÁNDORRA, aki ma 7 éve nincs közöttünk. Áldott legyen a föld, amiben örök álmát alussza. Sírja felett őrködjön az Úristen, a csend és a szeretet. Bánatos felesége, Ica és fia, Sándor.

*

Drága egyetlen, imádott gyermekünk, KISS LAJOS NORBERT (1982–2007) ma töltené be 40. életévét, ha a kegyetlen sors el nem rabolja tőlünk. Kimondhatatlanul hiányzol, életünk értelme voltál. „Egy fényes csillag, amely Te vagy, Már a végtelen égbolton ragyog, Szikrázó fényt szór felénk a mindenen, S karjaid helyett a csillagfény ölel.” Örökké szerető, bánatos édesanyád, édesapád.

*

Őszinte részvétünk Csörsz Lacinak és családjának, a szeretett IBOLYA halála miatt érzett mély fájdalmukban. A Lebovics család.

*

Búcsúzunk szomszédasszonyunktól, CSÖRSZ IBOLYÁTÓL, aki eltávozott az örökkévalóságba. Popa Gavril és Selesi Grigore családjaikkal.

*

Egy jóságos szív megszűnt dobogni, egy drága lélek az égbe költözött, végtelen fájdalmat hagyva maga után. ILIEŞ ELENA (élt 87 évet). Édesanyám... míg éltél, szerettünk, Míg élek, örökké őrzöm emlékedet. Temetése Nagyváradon ma, augusztus 17-én, 14 órától a Hasas kápolnától. Nyugodj békében! Sorin és Simona Ilieş.

*

Szomorúan búcsúzunk LŐRINCZ DÁNIELTŐL (volt férfifodrász), aki életének 84. évében megpihent. Temetése augusztus 18-án, 11 órától lesz a Steinberger kápolnából. Bátyja, Toni, fia, Zoltán, felesége, Marika és húga, Gizike.

*

Összetört szívvel búcsúzunk a szeretett unokahúgtól, unokatestvértől, MALŢA IBOLYÁTÓL. Részvétünk a szerető családjának. Szívünkben örökké élni fogsz! Nyugodj békében! Nagynénje, Buházi Magdolna, Varga Péter és Magdika családjával, Buházi György és családja.

*

Mély megrendüléssel vettük tudomásul barátunk, BOTTYÁN GÁBOR hirtelen eltávozását. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Dávid József és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédmama, ÖZV. GÁRDIÁN SÁNDORNÉ (szül. TÖRÖK ERZSÉBET) 86 éves korában, augusztus 15-én visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése augusztus 18-án, 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emléked szívünkben örökké őrizzük. Gyászolja fia, Laci, menye, Márta, unokája, Anett és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett sógornőtől és keresztanyától, GÁRDIÁN ERZSÉBETTŐL. Emlékét örökké megőrizzük. Nyugodj békében! Zsuzsika és keresztlánya, Irénke és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában