Gyász

2022.08.16. 06:23

Gyászhírek, augusztus 16.

„Anya, kinek holt gyermeke van, Csak félig él, lehúzza őt egy sír, S mikor élő lányára mosolyog, Az egyik szeme akkor is csak sír.” Imádott lányomra emlékezünk, POPA MIRTILRE, aki 13 éve távozott el közülünk. Irántad érzett szeretetünk nem halványul! Nem szűntünk meg szeretni Téged egy pillanatra sem! Szeretettel óvjuk és féltjük emléked, Kicsim! Anya, húgod, Mirjam és Mircea.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára és nagyapára, SELYEM SÁNDORRA (ny. tanár, Élesd) halálának 20. évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük! A bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk MOLNÁR JÁNOSTÓL (Díboló). Részvétünk a gyászoló családnak! Terike, Jancsi húga (kérlek, hívj fel: 0771-771-397), egy gyermekkori ismerős, Gizi. Még élő osztálytársai (XI. D, 1966).

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett fiúra, testvérre, KOKOVECZ MIHÁLYRA (1976–2009). „Egy könnycsepp a szemünkben érted él. Egy gyertya az asztalon érted ég. Egy fénykép, mely őrzi az emléked. S egy út, mely elvitte az életed. A bánat, a fájdalom örökre megmarad. Mindig velünk leszel, az idő bárhogy halad.” Gyászoló édesanyád és testvéreid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és testvér, VIDA SÁNDOR 2022.08.13-án, életének 75-ik évében hirtelen elhunyt. Utolsó útjára 2022.08.17-én, 12 órakor kísérjük a szentimrei temető kápolnájából. Gyászoló családja.

*

„A gyásztól az ember néha nem is kap levegőt, de ezt jelenti embernek lenni. Ha elveszítünk valakit, szenvedünk, de muszáj tovább lélegeznünk." (Cassandra Clare) FEDER PARASCHIVA, LIBERT KATALIN, CSILIK IOAN, NEMES ELISABETA, TOLLAS IULIU, BORA AUREL TEODOR, SIM MARIA, POENARU AURELIA, PODILA FLORIAN, PAPP LAJOS, MARCAȘ COLOMAN IOSIF, CIONTUȘ ANA, PETRUȚ MARIA, LŐRINCZI DÁNIEL, CSÖRSZ ILONA IBOLYA, ANTAL ELISAVETA, CURT FLORICA, ILIEȘ ELENA, DRAGOMIRESCU MARIA, BLEJAN KATALIN, DRIMBA FLORICA, BLAGA ILONA.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, feleség, édesanya, anyós és nagymama, CSÖRSZ ILONA-IBOLYA (szül. NAGY, élt 69 évet). türelemmel viselt, hosszas szenvedés után hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 17-en, szerdán 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Akik őt soha el nem feledik: bánatos férje, Laci, lánya, Ibike, veje, Csabi és egyetlen, imádott unokája, Nonoka.

*

,,Sohasem hal meg az, aki az emlékeinkben él.” Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, apóstól, PAPP LAJOSTÓL, akit életének 81-ik évében ragadott el a kegyetlen halál. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik 2022. augusztus 15-én elkísérték őt utolsó földi útjára a biharpüspöki temetőbe, és gyászunkban osztoztak. Emlékét szívünkben szeretettel őrizzük. Bánatos, gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában