Gyász

2022.08.12. 08:54

Gyászhírek, augusztus 12.

Fájdalommal emlékezünk: egy éve hunyta le örökre szemeit a drága jó édesanya, anyós, nagymama, dédmama, szeretett rokon, RUTTKAI ILONA-PIROSKA (Mezőtelegd). Örökké velünk marad szelíd mosolya, kedves tekintete, szeretete, simogatása. Nyugalmát őrizzék az angyalok! Szerettei.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam. Végezetre eltétetett nékem az igazság koronája, melyet megád nékem az Úr ama napon, az igaz bíró.” (II. Timóteus, 4. rész, 7-8. vers) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj, édesapa, IFJ. LAKATOS IMRE 61 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése augusztus 13-án, szombaton 14 órakor lesz a hegyközszentimrei kápolnából. Gyászolja: édesapja, Imre, édesanyja, Erzsébet, felesége, Magdi, lánya, Magdaléna, veje, Tivadar, fia, Roland.

*

„Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett,/ Így búcsú nélkül, szívetekben tovább élhetek.” Augusztus 14-én vasárnap lesz 2 éve, hogy rövid, de türelemmel viselt, súlyos szenvedés után elhunyt a szeretett ILYÉS IBOLYA (szül. TARCZOLI). Emlékeznek szerető férje, gyermekei, unokái, unokaveje és volt veje. Nyugodj békében, drága lélek! Szerető családod.

*

Hálás szívvel és szeretettel emlékezünk drága szerettünkre, MIKÓ ILONÁRA (Szentjobb) halálának 7. évfordulóján. A boldog viszontlátás reményében emlékezik rá szerető családja.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, GYÖRGY MIHÁLYRA (született Kárásztelken), akit ma 2 éve hirtelen ragadott el a sors tőlünk. A szerető család.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szerettünkre, HEGYESSY VIKTORRA halálának 6. évfordulóján. Az együtt eltöltött időt soha nem feledjük, lélekben itt leszel velünk. Szerető családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk SZÉKELY LÁSZLÓRA (ÖCSI), aki 4 éve, hogy itt hagyott bennünket. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesapánkra, SZABÓ JÓZSEFRE (Bihar) halálának 60. évfordulóján. Emlékét ma is kegyelettel őrzi lánya, Erzsike, fia, Jóska és családjuk.

*

Szomorúan búcsúzom hajdani kolléganőmtől, FÉDER PIROSKÁTÓL. Emléked szívemben őrzöm. Nyugodj békében! Piri néni, Csilla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában