Gyász

2022.08.11. 08:25

Gyászhírek, augusztus 11.

Ez a nap, az emlékezés napja, mikor ma 21 éve az Úr magához szólította, és elkísértük utolsó útjára a drága és szeretett feleséget, BARABÁS ERZSÉBETET (élt 48 évet, Magyarkakucs), aki szeretett és szerették, aki tisztelt mindenkit és tisztelték, akinek szíve jósággal és szeretettel volt tele. Nyugodjon békében. Rá emlékeznek férje, apósa, sógorasszonya, unokái, testvére, unokatestvére és a szeretett rokonság. Találkozunk!

*

Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy MOLNÁR JÁNOS (tanár, bihari lakos) tragikus hirtelenséggel távozott az Örök valóság világába. Drága halottunk földi maradványát 2022. augusztus 11-én, ma délután 4 órától helyezzük örök nyugalomra a bihari református temetőben. Emlékét szívünkben őrizzük! A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, FEDER PIROSKA életének 91. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése ma, augusztus 11-én, csütörtökön 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki VARGA GYÖRGYNEK és családjának, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei és Nagyvárad Városi Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Szerettük elvesztése miatt őszinte részvétünket fejezzük ki VARGA GYÖRGYNEK és családjának. Szabó Ödön és családja.

*

Vigasztalást kívánunk VARGA GYÖRGYNEK és családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Cseke Attila és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában