Gyász

2022.08.10. 08:51

Gyászhírek, augusztus 10.

Szeretettel emlékezem testvérbátyámra, PETRI SÁNDORRA (élt 72 évet) halálának 12. évfordulóján. Emlékét míg élek, szívemben megőrzöm. Petri László.

*

Fájó szívvel emlékezünk IFJ. TOLVAJ KÁROLYRA (Éradony) halálának 22. évfordulóján. „Kegyetlen a sors, hogy elvett tőlünk, Már csak az emléked, amit őrzünk. Bárcsak itt lenél, s átölelnél minket, Meggyógyítanád összetört szívünket.” Szerető családod.

*

Szomorúan búcsúzom hajdani kolléganőmtől, FÉDER PIROSKÁTÓL. Emléked szívemben őrzöm. Nyugodj békében! Piri néni, Csilla.

*

„Örök az arcod, nem száll el szavad, Minden mosolyod a szívünkben marad! De az élet csendesen megy tovább, Fájó emléked kísér minket egy életen át.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, CSERVÁK MIKLÓS ISTVÁNRA halálának 2. évfordulóján. Emléked szívünkben örökké élni fog. Örök álmodat őrzi a szeretet! Bánatos feleséged, fiad, menyed és imádott három unokád, Bence, Botond és Sára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában