Fennakadás

2022.07.24. 18:40

Meghibásodott egy mozdony Révnél

Részlegesen leállt a vasúti forgalom szombaton este Bihar megyében, miután egy vonat mozdonya meghibásodott. A szerelvényen több gyermek is utazott.

Fotó: Roxana Condrea

BN-összeállítás

Az esetről egy olvasó tájékoztatta a Bihoreanul hetilapot. Mint elmondta, a CFR vasúttársaság Jászvásár és Temesvár között közlekedő szerelvényéről volt szó. A vonat Nagyvárad felé tartott, amikor Révnél meghibásodott a korábban Kolozsváron kicserélt mozdony. Az utasokat szombaton 18.30 körül értesítették a problémáról, azt követően, hogy a vonat szinte lépésben ért be a révi vasútállomásra. Ott közölték velük, hogy a mozdony meghibásodott és időbe fog telni, míg másikat küldenek. A jegyellenőrök megkérdezték az utasokat, hogy mindenkinek van-e vize, és megígérték, hogy szereznek azoknak, akiknek nincs – mesélte az olvasó. Miután a mozdony leállt, az utasok inkább leszálltak a szerelvényről, és az árnyékban kerestek menedéket, mivel a vonatban nagyon meleg volt. Az olvasó által készített képeken jól látszik, hogy egy nagyobb gyermekcsoport is várakozott a peronon a hőségben. Időközben a helyiek vizet és fagylaltot hoztak a gyermekeknek. A vasúti forgalom valós idejű adatokat szolgáltató alkalmazása alapján a Révnél elakadt szerelvény 18.15 helyett 20.44-kor érkezett meg Nagyváradra. Jelenleg még nem tisztázott, miért hibásodott meg a mozdony. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában