Szavazzanak!

2022.07.13. 10:21

Már szavazhatnak az Önök számára legszimpatikusabb kisállatra!

BN-összeállítás

Mindenki úgy gondolja, hogy saját kiskedvence a legszebb, a legaranyosabb, elérkezett azonban az igazság pillanata: a Bihari Napló és az Erdon szerkesztősége meghirdette a Kiskedvencek versenyét.

A gazdik két kategóriában küldtek be fotókat a megmérettetésre: kutyák és macskák. Mindkét kategóriában két nyertes lesz, ugyanis a „klasszikus” megoldás, tehát a Facebookon begyűjtött lájkok mellett, győztest választ maga a szerkesztőség is, tehát szavazást szervezünk az újságírók, szerkesztők és tördelőszerkesztők körében. A legtöbb lájkot begyűjtő büszke gazdik kisállatboltban felhasználható ajándékutalványokat nyerhetnek, fejenként 200 lej értékben. A szerkesztőség által kiválasztott kedvencek gazdái pedig egy helyi termelők által készített, finomságokkal, ajándéktárgyakkal teli fonott kosarat vihetnek haza az Érmelléki Gazdák Egyesületének felajánlásával. Mindemellett a nyertesek egyéb meglepetésekre is számíthatnak.

FONTOS!!! Egy kedvelés = egy szavazat. Kizárólag azok a kedvelések érvényesek, amelyek a Bihari Napló Facebook-oldalára feltöltött képre érkeznek, az albumra és a megosztásokra érkezett kedvelések száma nem számít bele a végeredménybe!

Az ajándékcsomagok tartalma

Az Érmelléki Gazdák Egyesületének felajánlásából a szerkesztőség által megszavazott kisállatok gazdái egy-egy 250 lej értékű kosarat vihetnek haza, melyben kézműves termékek és tartós élelmiszerek vannak: érmelléki bor Érmihályfalváról – Hegedűs Attila felajánlása, mézeskalács és vászontáska Érmihályfalváról – Jakó Jolán felajánlása, hidegen préselt olajok és fűszersó Hegyközszentmiklósról – Havran Gábor felajánlása, méz Nagyváradról – Serestye István felajánlása, lépes méz Siterből – Tica Bea felajánlása, titkos doboz Körösfőről – Mihály István felajánlása, lekvár és zakuszka Bihardiószegről – Törő Ildikó felajánlása, homoktövis-szörpök Kakszentmártonból – Székely Róbert felajánlása, feketeribizli szörp Fugyivásárhelyről – Heredea Alina felajánlása, levendulás pálinka Varsolcról – Bartus Szende felajánlása, korondi kerámia – Kelemen Csaba felajánlása, szappan Szatmárnémetiből – Nagy Kasza Noémi felajánlása, hűtőmágnes Nagyváradról – Szilágyi Éva felajánlása.

Fontos időpontok
A szavazási időszak: július 13.–augusztus 6.
Eredményhirdetés: augusztus 7.
A nyeremények átadása: augusztus 8–11.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában