Gyász

2022.07.05. 07:45

Gyászhírek, július 5.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, MÁRKUS IRINA (szül. Pintea, Erdőgyarak) lelkét visszaadta Teremtőjének. Temetése ma, július 5-én, 12 órától a Steinberger kápolnából. Emléked szívünkben őrizzük, nyugodj békében! A gyászoló család.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, a hitet megtartottam: végezetre eltétetett nékem az igazság koronája, melyet megad nékem az Úr.” (2 Tim. 4:7) A feltámadott Jézus Krisztusban való hitben, őszinte részvétünk ID. GELLÉN GYULA elvesztése miatt drága feleségének, lányának, Julikának és családjának, fiának és családjának. Jutka és Babi.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, ID. NAGY SÁNDOR hosszú és súlyos szenvedés után, 77. életévében elhunyt. Temetése július 6-án, szerdán 16 órakor a biharpüspöki kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése nyugodt! Gyászolja felesége, Irén, lánya, Ildikó, unokái, Kristóf, Ivett, fia, Sanyi, menye, Enikő és unokái, Ronáld és Erik.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FINTA SÁNDOR (a 2-es CET volt dolgozója) életének 63. évében, hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2022. július 6-án (szerdán), délután 16 órától a hegyközújlaki temető kápolnájából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában