Gyász

2022.07.04. 08:10

Gyászhírek, július 4.

Szomorú szívvel tudatom, hogy drága apukám, LUKÁCS JÓZSEF 74 évesen eltávozott az Úrhoz június 29-én, több mint fél évvel anyukám után. Fáradt teste örökre megpihent a betegség elleni harc után. Végső nyugalomra helyezése július 5-én, 11 órától a Steinberger kápolnából, a Rulikowski temetőben. Drága jó lelked nyugodjon békében. Lánya, Éva, fia, Attila és unokája, Roland.

  *

Fájó szívvel búcsúzom szeretett unokaöcsémtől, LUKÁCS JÓZSEFTŐL, akinek jóságos szíve megszűnt dobogni. Nyugodjon békében! Bánatos nagybátyja, Lukács György és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a bánatos családnak LUKÁCS JÓZSEF elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Marika és Paul Temesvárról.

*

„Fent a csillagok között van valaki, akit soha nem felejtünk el!” Szeretettel emlékezünk SZONDI JUTKÁRA (szül. SINKA) halálának 19. évfordulóján. Emlékét őrző családja.

*

„Jézus mondja: Én örök életet adok követőimnek, és nem vesznek el soha, mert senki nem ragadhatja ki őket az én kezemből.” TARR SÁNDOR, BEREI ERZSÉBET, RITTER ȘTEFAN, DALLOS ERZSÉBET BEATRICE, DAVID GHEORGHE, SĂRĂCUȚ ȘTEFAN, JESZENSZKI JULIUS, BENEDEK KÁROLY, POP ELENA, LUKÁCS JÓZSEF, SOÓS VINCE, KOHELKA PÁL, URUCU GHEORGHE, SAMI ANNA, DEMIAN MARIA, TRIPA FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, SAMI ANNA (szül. MAGNER, a siteri iskola volt tanárnője) életének 94. évében elhunyt. Temetése ma, július 4-én, hétfőn 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk kedves barátunktól, SAMI TUCITÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki Sami Évának, Lacinak és Zolinak, szeretett édesanyjuk elvesztése miatt. Székely István és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában