Munkálatok

2022.07.20. 07:00

Aszfaltoznak a közlekedési folyosón

Ciucur Losonczi Antonius

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleménye szerint kedd reggel elkezdték önteni a kopóréteget a Fürdői és Ghillányi úti (Nufărul- Cantemir) közlekedési folyosón, illetve a Cicero és a Meiului út közti szakaszon, a bal oldalon. Ugyanakkor szintén ez történik a Ghillányi útnak a Muntele Găina, valamint a Ștefan Zweig úttal való kereszteződésénél. Szerdán folytatódnak a munkálatok ugyanezen útszakasz jobb oldalán, beleértve a Ghillányi útnak a Sextil Pușcariu utcával való kereszteződését is. 

Csütörtökön a Meiului utca és a Csehi út közti rész jobb oldalán dolgoznak, a Ghillányi útnak a Nagyürögdi úttal való kereszteződésénél, pénteken pedig ennek bal oldalán, beleértve a Ghillányi és a Meiului út kereszteződését, valamint a Lotus Centerhez vezető út elejét. Közlekedni korlátozásokkal menetirányonként egy sávon lehet egyes szakaszokon július 19. és 22. között a Fürdői és a Ghillányi úton, illetve ezek mellékutcáiban: Panait Cerna, Muntele Găina, Mircea Eliade, Lugojului, Ștefan Zweig, Bistriței, Ștefan Luchian, Sextil Pușcariu, Lugojului, Nojoridului, Meiului, Vavilov és a Lotushoz vezető út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában