Támogatott tartalom

2022.07.01. 14:57

A TotalEnergies csapata büszkén vett részt az Uzoni Falunapokon

A TotalEnergies Marketing Romania 2022. június 24-26. között rendezte meg az Uzoni Falunapokat, a helybeliek és a hatóságok társaságában.

A közösség megőrizte a szép helyi szokásokat, a tánc és a zene pedig olyan hagyományoknak számítanak, amelyek nem hiányozhatnak egy ilyen eseményről. Az előző évek hagyományait folytatva a TotalEnergies Marketing Románia Uzon község Polgármesteri Hivatalával egyetemben szervezte meg a helybéli gyerekek és felnőttek körében egyaránt elismerésnek örvendő eseményt.

Uzon község Polgármesteri Hivatalával együttműködésben a TotalEnergies Marketing Romania csapata felejthetetlen zenei produkcióval kedveskedett a résztvevőknek, ami legalább annyira szép és elismert volt, mint az előző évek rendezvényein. Az előző években a helybéliek családjukkal, barátaikkal és szomszédjaikkal együtt különleges zenés előadásokban, lézer- és fényorgona-showban, valamint kirándulásokban és túrákban lelhették kedvüket, a talpalávalót pedig az Antract zenekar és a közkedvelt népdalénekes, Fuego biztosították. Az idei meghívott előadó a közismert 3 Sud Est zenekar volt. 

"Uzon egy nagy jelentőségű helyszín a TotalEnergies Marketing Romania számára, amely a térségben az ország egyik legfontosabb bitumentárolójával rendelkezik. Az ott végzett aktív munka során szerves részévé váltunk a szóban forgó közösségnek, és emiatt szeretnénk tevékenyen részt venni a fejlesztésében. A TotalEnergies cégfilozófiája a haladást helyezi a középpontba, akár a társadalom egészére, akár egyéni szintre kivetítve, és ezért minden lehetőséget kihasználunk, hogy uniós szinten is minél hatékonyabban fejthessük ki hozzájárulásunkat, bárhol is vagyunk. És amikor sikerül a kellemeset a hasznossal összekötni, annál nagyobb örömet okoz a részvétel” – meséli Alexandru Matei, az uzoni bitumentároló raktármenedzsere.

A rendezvény csupa szórakozás és jókedv volt. Június 24-én a résztvevőknek moldvai néptánc-előadásban volt része a szentivánlaborfalvi L’ART művészegyüttes előadásában, amelyet szabadtéri mulatság követett! Továbbá az ünnepség második napjára a szervezők rengeteg programmal készültek a sportbajnokságoktól és –versenyektől, az elsősegély-nyújtási gyakorlatokon át a táncos produkciókig, valamint, nem utolsó sorban, az olyan tehetséges művészek nyújtotta fellépésekig, mint Szabó Attila, az Insect vagy a 3 Sud Est! Az ünnepség vasárnapi, június 26-ai zárónapján került sor a Pünkösti-kúria felavatására, az este leszálltával pedig a résztvevők látványos tűzijátékban gyönyörködhettek.

Köszönjük Uzon község Polgármesteri Hivatalának a lehetőséget, hogy a közösségen belül, a helybéliekkel karöltve ünnepelhettünk meg egy ennyire fontos, gyerekektől felnőttekig mindenkit egybegyűjtő eseményt. Már alig várjuk, hogy jövőre is ugyanilyen örömteli találkozásunk legyen!

Fizetett hirdetés!

CH16530

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában