Támogatott tartalom

2022.07.01. 14:57

A TotalEnergies csapata büszkén vett részt az Uzoni Falunapokon

A TotalEnergies Marketing Romania 2022. június 24-26. között rendezte meg az Uzoni Falunapokat, a helybeliek és a hatóságok társaságában.

A közösség megőrizte a szép helyi szokásokat, a tánc és a zene pedig olyan hagyományoknak számítanak, amelyek nem hiányozhatnak egy ilyen eseményről. Az előző évek hagyományait folytatva a TotalEnergies Marketing Románia Uzon község Polgármesteri Hivatalával egyetemben szervezte meg a helybéli gyerekek és felnőttek körében egyaránt elismerésnek örvendő eseményt.

Uzon község Polgármesteri Hivatalával együttműködésben a TotalEnergies Marketing Romania csapata felejthetetlen zenei produkcióval kedveskedett a résztvevőknek, ami legalább annyira szép és elismert volt, mint az előző évek rendezvényein. Az előző években a helybéliek családjukkal, barátaikkal és szomszédjaikkal együtt különleges zenés előadásokban, lézer- és fényorgona-showban, valamint kirándulásokban és túrákban lelhették kedvüket, a talpalávalót pedig az Antract zenekar és a közkedvelt népdalénekes, Fuego biztosították. Az idei meghívott előadó a közismert 3 Sud Est zenekar volt. 

"Uzon egy nagy jelentőségű helyszín a TotalEnergies Marketing Romania számára, amely a térségben az ország egyik legfontosabb bitumentárolójával rendelkezik. Az ott végzett aktív munka során szerves részévé váltunk a szóban forgó közösségnek, és emiatt szeretnénk tevékenyen részt venni a fejlesztésében. A TotalEnergies cégfilozófiája a haladást helyezi a középpontba, akár a társadalom egészére, akár egyéni szintre kivetítve, és ezért minden lehetőséget kihasználunk, hogy uniós szinten is minél hatékonyabban fejthessük ki hozzájárulásunkat, bárhol is vagyunk. És amikor sikerül a kellemeset a hasznossal összekötni, annál nagyobb örömet okoz a részvétel” – meséli Alexandru Matei, az uzoni bitumentároló raktármenedzsere.

A rendezvény csupa szórakozás és jókedv volt. Június 24-én a résztvevőknek moldvai néptánc-előadásban volt része a szentivánlaborfalvi L’ART művészegyüttes előadásában, amelyet szabadtéri mulatság követett! Továbbá az ünnepség második napjára a szervezők rengeteg programmal készültek a sportbajnokságoktól és –versenyektől, az elsősegély-nyújtási gyakorlatokon át a táncos produkciókig, valamint, nem utolsó sorban, az olyan tehetséges művészek nyújtotta fellépésekig, mint Szabó Attila, az Insect vagy a 3 Sud Est! Az ünnepség vasárnapi, június 26-ai zárónapján került sor a Pünkösti-kúria felavatására, az este leszálltával pedig a résztvevők látványos tűzijátékban gyönyörködhettek.

Köszönjük Uzon község Polgármesteri Hivatalának a lehetőséget, hogy a közösségen belül, a helybéliekkel karöltve ünnepelhettünk meg egy ennyire fontos, gyerekektől felnőttekig mindenkit egybegyűjtő eseményt. Már alig várjuk, hogy jövőre is ugyanilyen örömteli találkozásunk legyen!

Fizetett hirdetés!

CH16530

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában