Gyermekeink biztonságban

2022.06.09. 14:30

Program a gyermekek védelméért

BN-összeállítás

A nagyváradi Szent László téren a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség és a Bihar Megyei Prefektúra egyéb szervezetekkel, intézményekkel együtt gyermekeknek és fiataloknak szervezett programokat. A megelőzés jellegű programot a gyerekek védelméért állították össze Gyermekeink biztonságban (Copii noștri în siguranță) elnevezéssel. A gyerekeknek a programvezetők bemutatták, hogy melyek azok a veszélyforrások, melyek a leggyakoribbak Bihar megyében, hogyan lehet megelőzni a bajt és milyen viselkedésformák segíthetnek abban, hogy megvédjék önmagukat és a környezetükben élőket. A foglalkozásvezetők szórólapokat, brosúrákat osztottak szét, melyekben az ISU által szervezett kampányokat mutatják be.

A tűzoltók egyébként folyamatosan szerveznek ilyen és hasonló programokat a gyerekek és fiatalok számára. Május eleje óta több mint 3400 kiskorú vett részt programokon óvodákban és iskolákban. A programokon egyébként bemutatók, játékok, videóbemutatók és egyéb gyakorlatok is vannak. 

Fotók: ISU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában