Gyász

2022.06.24. 08:30

Gyászhírek, június 24.

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, testvérre, OLÁH SÁNDORRA (született Erdőgyarakon) halálának 10. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése legyen csendes! Örökké gyászoló családja.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a hat éve elhunyt drága édesanyára, anyósra, ÖZV. CSETE LAJOSNÉ SÍPOS JULIANNÁRA (Nagyszalonta). „Örök álmod őrizze béke és nyugalom.” Szívünkben örökké élni fogsz, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Lányod, Julika és vejed, Sanyi.

*

Szívünkben fájdalommal emlékezünk a 4 éve, 2018. június 26-án elhunyt leányunkra, MEZEI KÁRMENRE (TÜNDIKE). Szülei, testvérei, sógornője, nagybátyjai, nagynénjei családjaikkal.

*

Kegyelettel, szívünkben sok szeretettel emlékezünk BEREGHI IRÉNRE (Telegd) halálának első évfordulóján. Soha nem feledünk, nyugodj békében! Bánatos férje, fia, menye, unokája, unokamenye és két dédunokája.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a felejthetetlen jó gyermekre, édesapára, testvérre, SZABÓ JÓZSEFRE (élt 32 évet, Bihardiószeg) halálának 14. évfordulóján. „Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, De emléked szívünkben megmarad. Szerető szíved pihen a föld alatt, Minden érted hulló könnycsepp Nyugtassa álmodat!” Emlékét őrzi édesanyja, fia, bátyja és családja.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezem a szeretett édesapámra, TÖRÖK JÁNOSRA (élt 71 évet), aki 9 hónapja hagyott itt engem. „Elhagytad a házat, amit nagyon szerettél. Itt hagytál minket, amiért küzdöttél. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmad nem zavarja senki.” Nyugodj békében! Bánatos lányod, Enikő.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szüleimre, SIKLÓDI ZSUZSANÁRA, aki 14 éve és SIKLÓDI ANDRÁSRA aki 7 éve távozott el az élők sorából. Lányuk, Erzsike és családja.

*

Tíz éve annak a szomorú napnak, amikor hirtelen határoztál úgy, hogy távozol közülünk. Emlékezünk rád, a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra és dédnagyapára, aki voltál te nekünk, VANCSA SÁNDOR (Érolaszi). „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De hisszük, hogy égi otthonodban békére leltél, Hisz te a jónál is jobbat érdemeltél. Kedves emlékedet szívünk őrzi, S mindenért, mi voltál, örök hálánk.” Nyugodj békében! Bánatos feleséged, Irén, két lánya, veje, fia és párja, négy unokája és menyasszonya, unokaveje és három dédunokája.

*

„Annyira akartam élni, A betegséget legyőzni, Búcsúztam volna tőletek, De az erőm nem engedett. Így búcsú nélkül, Szívetekben tovább élhetek!...” Mély fájdalommal búcsúzunk tőled, drága unokatestvérem, BALOGH EMMA (szül. KALMÁR EMMA, Biharvajda). Hosszas fájdalom után, mára már megpihent az elfáradt szíved. Pihenésed legyen áldott, nyugodj békében! Búcsúzik tőled Barcsa Lajos és családja.

*

A csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek. Szívünkben örökké élni fogsz! Nyugodj békében, BALOGH EMMA (Biharvajda). Búcsúzik tőled keresztlányod, Magdi és Kinga.

*

Őszinte részvétünk NAGY EMMÁNAK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Barabás Attila, Erzsike, Csaba.

*

Őszinte részvétünk NAGY EMMÁNAK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Csóka László és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy drága Édesapánk, BAKOS LÁSZLÓ életének 78. évében hosszú, súlyos betegség után június 20-án örökre megpihent. Utolsó útjára Budapesten kísértük, az Óbudai temetőben. Emlékét örökre őrizzük szívünkben. Szerető családja, gyermekei és unokái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában