Gyász

2022.06.22. 09:19

Gyászhírek, június 22.

Küzdöttél. De már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szerettek. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága, jó édesanyám, nagymama és anyós, DOBAI JULIANNA (szül. LOVÁSZ) életének 78. évében méltósággal viselt nehéz szenvedés után elhunyt. Temetése június 23-án, 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Őt soha nem feledő, szerető leánya, Évike, veje, Feri és unokája, Markus.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DOBAI JULIANNA (szül. LOVÁSZ) életének 78. évében hazatért megváltó Urához. Emléke szívünkben örökké él! Szerető fia, László, menye, Mónika, unokái, Patrick és Dominik, dédunokája, Hanna és Sári. 

*

Részvétünk a gyászoló család minden tagjának szerettük, DOBAI JULIANNA elhunyta miatti fájdalmukban. A Maliţa család, Lebovics István és családja, Izraelből Lebovics-Ács Ildikó és családja, a Buházi és Varga család, Turcsányi Ernő és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, DOBAI JULIANNÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Béke poraira! Id. Barbu Rémusz, ifj. Barbu Rémusz és menyasszonya, Oltean Francseska és családja, Edina és családja.

*

Összetört szívvel tudatom, hogy testvérként szeretett, drága sógornőm, DOBAI JULANNA (szül. LOVÁSZ) méltósággal viselt, hosszú szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében! Özv. Lovász Gyöngyi.

*

Szívemben soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett férjemre, IUHAS NICOLAÉRA (CULY), aki már egy éve elköltözött az örök hazába, ahova én is vágyom, hogy együtt lehessünk. Emléke legyen áldott! Nyugodj békében! Örökké bánatos feleséged, Matilda (Tili).

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk minden rokonunk, ismerősünk és jóbarátunk nevében, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, GYULAI FERENCZ folyó év 2022.06.19-én, életének 69. évében elhunyt. Drága halottunk hűlt tetemét folyó év 2022.06.23-án, 11 órakor fogjuk a Rulikowski temető városi kápolnájából, a pünkösdi egyház szertartása szerint örök nyugalomra helyezni. Béke poraira! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában