Koncert

2022.06.25. 09:38

Először koncertezett Nagyváradon Tóth Gabi

Tóth Gabi lépett fel a nagyváradi Szent László téren pénteken kora este. Az énekesnő a 10. Szent László Napok keretében koncertezett először Nagyváradon.

Színes repertoárral és energiával teli műsorral érkezett Tóth Gabi a Szent László téri nagyszínpadra pénteken kora este. Már a koncert előtt gyülekezni kezdtek az érdeklődők, a nagy meleg miatt legtöbben az árnyékos helyeket keresték. A már megszokott népies ruhadarabok ezúttal sem maradtak el, az énekesnő kalotaszegi motívumokkal díszített öltözetben jelent meg.

Valóban régi és új dalokat is hallhatott a közönség, nem maradtak ki a Szeretni jöttem, Az én szívem című számok sem a repertoárból. A koncert végén az Elég volt című dalával tért vissza a színpadra, melyet folk zenei aláfestéssel ötvözött. Az énekesnő ugyanakkor megfogalmazta: nagyon örül, hogy kedvenc zenekara, a Bagossy Brothers Company előtt léphet fel.

A nagyváradi Szent László tér nemcsak hangzással, de a szép számban összegyűlt közönségnek köszönhetően élettel is megtelt.

Fotók: Facebook/Szent László Napok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában