Magyarázat nélkül

2022.05.13. 07:48

Törölték a nyári járatokat

Illusztráció

A Blue Air légitársaság váratlanul és mindenféle magyarázat nélkül törölte azokat a Nagyvárad–Konstanca repülőgépjáratokat, melyek júniusban kellett volna beinduljanak. A nyári szezon járatait februárban jelentették be, azt követően, hogy a Blue Air már januárban elkezdte árusítani a jegyeket ezekre a járatokra. Răzvan Horga, a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér igazgatója a Bihoreanul hetilapnak nyilatkozva elmondta, hogy a légitársaság küldött értesítést a járatok törléséről, viszont semmiféle magyarázatot nem adott erre a döntésükre.

A Blue Air és a nagyváradi reptér idén februárban kötött szerződést arról, hogy a légitársaság június 20. és szeptember 16. között hétfőnként és péntekenként fogja üzemeltetni Nagyvárad–Konstanca járatait. A Blue Air komoly gondokkal küszködik, ugyanis az elmúlt időszakban több járatát is törölte, melyeket Bukarestből, Kolozsvárról, Jászvásárról és Bákóból üzemeltetett, sőt a torinói járatát is megszüntette.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában