Támogatott tartalom

2022.05.16. 12:49

Munkaerőt alkalmaz a nagyváradi MOBIENTE – LIMTEX cégcsoport

A nagyváradi székhelyű MOBIENTE – LIMTEX cégcsoport alkalmaz munkaerőt varrodai és kötődei részlegére:

• Varró/varrónőket különböző fázisokra (láncoló/kettős láncöltésű, tűző-kettős, tűzőöltéses sima és speciális gépekre)

• Kett gépkezelőt

• Kötöttárú kézimunkást

• Stoll kötőgép kezelőt.

Vonzó jövedelmezést biztosítunk, kiváló munkahelyi feltételeket, étkezési utalványokat, egészségbiztosítást. Az alkalmazottak rendszeres pénzügyi juttatásokban részesülnek. Biztosítjuk az ingyenes szállítást vagy a teljes bérletköltségtérítés lehetőségét. 

Az 1991-ben alapított cégcsoport gazdag tapasztalattal rendelkezik a textil- és kötőipar területén, valamint egyike a legfontosabb, teljesen román tőkéjű termelő cégeknek. Szívesen várjuk mind a szakképzettek, mind a szakképesítés nélküliek jelentkezését, akik nálunk megszerezhetik a szakképesítést.

Információkat és részleteket a cég székhelyén kaphatnak: Oradea, Calea Borșului nr. 22A; vagy telefonon: 0359-401511, 0770-183469. E-mail: office@mobiente.ro, hétfő-péntek: 08.00–17.00.

Saját kiállítóterme – ahol a termékeket meg lehet vásárolni – a cég székhelyén található, és nyitva van naponta (hétfőtől–péntekig) 09.00 -17.00 óra között, www.amavifashion.com.

 

Fizetett hirdetés!

CH 16101

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában