Gyász

2022.05.27. 08:53

Gyászhírek, május 27.

„A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, hitemet megtartottam. Készen vár az igazság győzelmi koszorúja, amelyet azon a napon megad nekem az Úr.” (Timóteusnak irt II. levél 4,7) Megtört szívvel, fájdalommal búcsúzunk szerettünktől, SZABÓ LAJOS DÁNIELTŐL, aki május 17-én visszaadta lelkét Teremtőjének. Gyászmiséje május 30-án, 18 órától a Szent Katalin-telepi római katolikus templomban lesz. (Slatinei utca 8. szám.) A gyászoló család.

*

Hálás szívvel emlékezünk JERMENDI LÁSZLÓ mérnökre halálának 4. évfordulóján. „Az idő múlik, szállnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked.” Bánatos felesége, Jutka, fia, László, menye, Ica, unokája, Brigitta és férje, Lala. 

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, ECSEDI LÁSZLÓ (az Electrometal volt dolgozója) 80 éves korában elhunyt. Temetése május 30-án, hétfőn 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle fiai, László és Zoltán, menye, Hajni. Nyugodjon békében.

*

Fájó szívvel emlékezünk CSERVENKA JÁNOSRA halálának 2 évfordulóján. „Ha elveszítünk egy szeretett lényt, lelkünk egy része is meghal vele. Ilyenkor keserű magány kerít minket a hatalmába, mintha elhagyatott házba kerülnénk, és hiányérzetünk támad. Titokként őrizzük magunkban eltávozott szerettünk hiányát. Ez olyan seb, amely nem enyhül az idő múlásával, mindig újra meg újra felszakad. Olyan seb, amely még akkor is vérzik, miután begyógyul. Az ember azt hiszi, hogy többé nem tud majd nevetni, hogy soha nem lesz könnyű a szíve. Az élet folyása megváltozik. Olyan, mintha a sötétben tapogatózva araszolnánk előre, és közben nem látnánk, mi van előttünk, és nem tudnánk, merre haladunk.” (J. R. Ward, Fájdalom). A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hónapja elhunyt, szeretett feleségre, anyára, nagymamára, anyósra, PAP ETELKÁRA (szül. PETES, Siter). ,,Rögös volt az út, mely neked jutott, Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított. Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra. Jóságod és végtelen szereteted kísér életünk minden napján.” Emléke legyen áldott! Pihenése csendes! Nyugodjon békében! Örökké bánatos férje, Lajos, lányai, unokái, vejei.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték, szerették, hogy HAULER JÁNOS (tanár) életének 89. évében, 2022. január 12-én itt hagyott bennünket. A felejthetetlen férjet és édesapát, 2022. június 1-jén, 14 órakor a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából búcsúztatjuk és kísérjük végső nyughelyére. „A lélek él: találkozunk!” ( Arany János). A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal a lelkünkben búcsúzunk a szeretett sógornőtől, BARANYAI ILONÁTÓL (szül. NAGY, Élesd), akinek drága szíve megszűnt dobogni. „Soha nem hal meg, akit igazán szeretünk, Mert szívünkben él, amíg élünk, Rá emlékezünk. A jó Isten adjon örök nyugodalmat Neked!” Bánatos sógornőd, Kati, sógorod, Lajcsi.

*

A jó Isten adjon örök nyugodalmat megfáradt testű és lelkű barátnőmnek, CSENGERI MÁRIA tanárnőnek! Férjének, Antinak őszinte részvétünk! Nyugodjon békében! Volt osztálytársai a székelyhídi középiskolából.

*

A megtört anyai szívem mérhetetlen fájdalommal siratja egyetlen, szeretett fiamat, HARSÁNYI LÁSZLÓ JÁNOST, korai tragikus halála 22. évfordulóján. „Olyan csend van így nélküled, hogy még szinte hallani, amit utoljára mondani akartál.” Nyugodj békében! Álmod legyen áldott! Pihenésed csendes! Örökké bánatos édesanyád, Böbe.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagytatára, apósra, NAGY LORÁNTRA, akinek szerető szíve 1 éve megszűnt dobogni. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél.” Nyugodj békében, drága lélek! Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága egyetlen gyermekünkre, PÉK ERIKÁRA (élt 18 évet) halálának 22. évfordulóján. „Reményünk csillagát fedi – e sírhalom, Emlék keresztje rá szülői fájdalom. Korán szakított le az élet vihara, Mint rózsabimbót nyílása kezdetén! Ifjan, életed tavaszán szálltál sötét sírba. Szerető szüleid bánatban itt hagyva, Te voltál a szemünk fénye, csillaga, Jézuskának kicsi kis angyala. Oly hirtelen elrabolt a halál, Szívünkben örök fájdalmat hagytál!” Örökké bánatos szüleid. „Fájó szívünk fel-fel zokog Érted, Örökké szeretünk, nem feledünk Téged!”

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, dédnagyapára, SZŰCS ISTVÁNRA (Mezőtelegd) halálának 28. évfordulóján. Felesége, Mária, lánya, Marika, unokája, Ioana és családja.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára és apósra, ID. SEDEVI IMRÉRE, akinek jóságos szíve egy éve megszűnt dobogni. „Elmentél hirtelen, néhány perc alatt, Számomra a döbbenet és a fájdalom maradt. Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, De a kegyetlen halál mindent összetépett.” Emlékedet szívünkbe zárjuk! Szerető családod: feleséged, Marika, gyermekeid: Marika, Imi, Nóra, unokáid, Zsolt és Amélia, vejeid, Zoltán és Rey.

*

Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, RÉV JUSZTINÁRA (szül. KOVÁCS) halálának 12. évfordulóján, RÉV FERENCRE (Fugyi), aki 10 éve távozott szerettei köréből. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! A gyászoló család.

*

Szeretettel és mély fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, apára, nagyapára, BOROS-KONRÁD PÉTER nagybőgőművészre, aki hat hónapja távozott közülünk. Drága PÉTER, nyugodj békében! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában