Gyász

2022.05.26. 07:43

Gyászhírek, május 26.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és testvér, SÜTŐ GABRIELLA életének 85. évében, hosszan tartó betegség után csendesen megpihent. Temetése május 27-én, pénteken 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, drága szerettük, SÜTŐ GABRIELLA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nagy Irénke és családja, Oláh Imre és családja, Oláh István és családja, Oláh Ilona és családja, Nagy Ilona és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor és rokon, MAGYARI JÓZSEF (ÖCSI) életének 73. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, május 26-án, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Pihenése csendes! Búcsúznak testvérei, Zsuzsa és Gyuszi, sógornője, Mari, unokaöccse, Zoli.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett édesapámtól, MAGYARI JÓZSEFTŐL, aki életének 73. évében elhunyt. Nyugodjon békében! Fia, Norbert.

*

Összetört szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől és sógortól, MAGYARI JÓZSEFTŐL, akinek jóságos szíve 73. életévében megszűnt dobogni. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Testvére, Alíz, sógora, Pista a messzi távolból.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a MAGYARI családnak, a szeretett testvér, sógor, MAGYARI JÓZSEF elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Gyöngyi és Karcsi Budapestről.

*

Örökké bánatos szívvel emlékezünk IFJ. CSUKA LAJOS GÁSPÁRRA, aki ma egy éve hagyott itt bennünket örökre. Fájdalommal, a bánatos család.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy CSENGERI MÁRIA (nyugalmazott tanárnő, Érmihályfalva) hosszú szenvedés után, életének 79. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2022. május 27-én, 14 órától lesz az érmihályfalvi római katolikus ravatalozóból. Emlékét örökké őrizzük szívünkben! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában