Gyász

2022.05.25. 08:07

Gyászhírek, május 25.

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, SZABÓ ÁGNES (a volt nagyváradi Megyei Könyvtár könyvtárosa) életének 91. évében elhunyt. Temetése május 26-án, csütörtökön 15 órakor a városi kápolnából lesz. Fia, Rákosi Iván.

*

Mély megrendüléssel fogadtuk jó barátnőnk, SZABÓ ÁGNES örökkévalóságba távozásának hírét. Őszinte részvétünk Zolinak. Isten nyugosztalja! Maria Cuc és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, dédnagyapa, MÁTHÉ ISTVÁN életének 68. évében hirtelen elhunyt. Temetése ma, május 25-én, 14 órakor a szalárdi református kápolnából lesz. Búcsúzik tőle szeretett fia, István, élettársa, Erika, unokája, Ádám és unokamenye, Izabella, dédunokája, Adrienn.

*

Lelkünkben mély fájdalommal búcsúzunk MÁTHÉ ISTVÁNTÓL. Kedves emléked szívünkben örökre megmarad. Lánya, Annamária, veje, Călin, unokája, Józsi és barátnője, Kincső.

*

„Nyugszik a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De Te számunkra sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, após és nagytata, PELLE GYULA 74 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése ma, május 25-én, délután 14 órakor a nagyszántói kápolnából. Búcsúzik tőle szerető felesége, lányai, vejei, unokái és unokaveje.

*

Emlékedre „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a fényt, a derűt, a meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál, az emlékedet.” Egy éve annak, hogy elmentél tőlünk, Özv. VARGÁNÉ szül. SZABÓ IRÉNKE. Fájó szívvel emlékszünk vissza egy anyára, mamára, dédmamára, kit mi nagyon szerettünk. Emlékét örökké őrizzük szívünkben. Megemlékezik szerető családja: fiai, Varga Tibor és Varga Lajos, menye, unokái, dédunokája.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VESA JÁNOS életének 74. évében elhunyt. Elhunyt hozzátartozónk gyászszertartása 2022. május 26-án, 14 órakor a biharpüspöki temetőben lesz. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában