Gyász

2022.05.23. 08:34

Gyászhírek, május 23.

Ma egy éve annak a szomorú napnak, hogy a drága feleség, édesanya, MELEG BORBÁLA TERÉZ 57 éves korában örökre megpihent. Emlékezik rá szerető férje, lánya és húga.

*

„Elmennek az anyák. De nem hirtelen mennek, csak mi érezzük hirtelennek.” (Jevgenyij Alekszandrovics Jevtusenko) A Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum vezetősége, tanerői, valamint szülői közössége őszinte részvétüket fejezik ki Kele Tünde Ilona tanárnőnek és családjának, a szeretett édesanya, feleség és nagymama halála miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes!

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik drága elhunytunkat, BARABÁS LAJOST elkísérték utolsó útjára, és fájdalmunkban osztoztak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A szerető család.

*

Fájdalommal, de szívünk teljes szeretetével emlékezünk a kedves édesapára, nagytatára, élettársra és nevelőapára, SZONDI LAJOSRA halálának 5. évfordulóján. „Ez egy kis gyertyaláng, Őrzi emlékedet, Mutatja az utat ahhoz, Ki a földön szeret...” Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

„Nyissátok meg nekem kapuit az égnek, hogy rajtuk belépve, hálát adjak az Úrnak!” LUCUȘ TINCA, PETCA IOAN, HENȚ FLOARE, CATANA MARIA, BOTOC FLOARE, TIMÁR ERZSÉBET, UGRAI IRMA, BARABÁS LAJOS, SZABÓ LAJOS-DÁNIEL, JURĂU IOAN, JURCAN ȘTEFAN, ANTONIU ELISABETA, LATA RAMONA, KURILA MIHÁLY, POP IOAN, MANGRA FLORICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul  Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában